Ο Βασίλης Στακινός στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2023 στο Δήμο Κασσάνδρας

Έφτασε η ώρα να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση σας και να διεκδικήσω την ψήφο σας στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2023 στο Δήμο Κασσάνδρας, αναφέρει με ανάρτηση του ο Βασίλης Στακινός δείτε αναλυτικά την ανάρτησή του:

“ΠΡΩΤΑ Η ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ”

Για έναν Δήμο με όραμα, ταυτότητα και προοπτική

Αγαπητές φίλες, Αγαπητοι φίλοι

Αφουγκραζόμενος τον σφυγμό της κοινωνίας μας από τη θέση του πολίτη αλλά και του ανθρώπου της αυτοδιοίκησης που βρίσκεται σε απόλυτη συστράτευση με την αγωνία των Κασσανδρινών, αποφάσισα να συμμετέχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023, ως υποψήφιος Δήμαρχος Κασσάνδρας.

Μετά από την πολυετή ενασχόληση μου με την τοπική αυτοδιοίκηση, υπηρετώντας τα κοινά ως Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, αλλα και ως δημοτικός σύμβουλος προηγούμενων διοικήσεων θεωρώ ότι ΕΦΤΑΣΕ η ωρα να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση σας και να διεκδικήσω την ψήφο σας

Η πρόθεσή τόσο η δίκη μου όσο και των συνεργατών μου, ενεργών ανθρώπων της τοπικής μας Κοινωνίας δεν ειναι να διχάσουμε αλλά να συμπλεύσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για μια Κασσανδρα όπως μας αξίζει . Αποκλειστικός μας αντίπαλος, είναι τα προβλήματα του Δήμου μας.

Μοναδικός σκοπός μας είναι να υπηρετήσουμε τον Δημο Κασσανδρας, διεκδικώντας με συγκροτημένο και μελετημένο σχέδιο την προοδο και αναπτυξη, που δικαιούται ο τόπος μας.

Εσείς, οι δημότες και οι κάτοικοι της Κασσανδρας, με τιμάτε απο το 2006 με την εμπιστοσύνη σας. Δεσμεύομαι στον καθέναν από εσάς ξεχωριστά, να συνεχίσω να εργάζομαι με το ίδιο σθένος και πάντα με απαράμιλλο ήθος, ωστε να ανταποκριθω απόλυτα στις προσδοκίες και τις ελπίδες σας.

Οραμά μας «ΠΡΩΤΑ Η ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ» που όλοι προσδοκούμε!

Με εκτίμηση

Βασίλης Στακινός

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: