ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΠ.ΠΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

Συνάντηση πραγματοποίησα με εκπροσώπους του Σωματείου Εξωτερικών Φρουρών Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας και συγκεκριμένα με τον Πρόεδρο κ. Χατζηιωάννου Ευριπίδη και το Γενικό Γραμματέα κ. Μανωλίτζα Παναγιώτη, στην οποία συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ως κλάδος και τέθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ως Σωματείο.

Κατά τη συνάντηση οι εκπρόσωποι του Σωματείου, μου ανέφεραν, πως υπάρχει ανάγκη υποστήριξης από την Πολιτεία του θεσμού των Φυλακών συνολικά, ενώ τέθηκε ζήτημα για την πρόσληψη επιπλέον προσωπικού των Φυλακών, καθώς αυτή τη στιγμή οι Φυλακές Κασσάνδρας είναι φανερά υποστελεχωμένες, με πολλά οργανικά κενά.

Ο θεσμός των Αγροτικών Φυλακών πρέπει να ενισχυθεί, καθώς συμβάλει σημαντικά στην ομαλή κοινωνική επανένταξη των κρατουμένων.

Οι Αγροτικές Φυλακές της Κασσάνδρας χρειάζονται συνολική στήριξη που αφορά, την πρόσληψη προσωπικού αλλά και την ενίσχυση της βιωσιμότητας της.

Στην κατεύθυνση αυτή θα συνεχίσω να κινούμαι κοινοβουλευτικά συνεισφέροντας στην επίλυση των προβλημάτων που προκύπτουν.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: