ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ- ΥΔΡΕΥΣΗ.

Ο χρόνος μας αποχαιρετά με τον καλύτερο τρόπο, αφού σήμερα, μετά την ολοκλήρωση της σύγχρονης λειτουργίας του βιολογικού σταθμού Γαλάτιστας με το ποσό των 3.000.000 ευρώ, υπογράψαμε με την ανάδοχο εταιρεία «ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ Α.Τ.Ε» και με την παρουσία του αρμόδιου Αντιδημάρχου Δ.Ε Ανθεμούντα Ιωάννη Σιμώνη, τη σύμβαση για την αντικατάσταση- βελτίωση των δικτύων ύδρευσης Γαλάτιστας, συνολικού προϋπολογισμού 2.822.580 ευρώ. Αντικείμενο του εν λόγω έργου είναι η κατασκευή ενός σύγχρονου δικτύου διανομής νερού για το σύνολο του οικισμού της Γαλάτιστας με παράλληλη αποκατάσταση των δικτύων αποχέτευσης ακαθάρτων και ομβρίων. Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και από ιδίους πόρους του Δήμου.

Τη σκυτάλη λοιπόν των έργων παίρνει η Γαλάτιστα, αφού ήδη δημοπρατήθηκε και η αγροτική οδοποιία συνολικού προϋπολογισμού 5.700.000 ευρώ ενώ προχωρούμε άμεσα και στη δημοπράτηση του κεντρικού δρόμου της Γαλάτιστας συνολικού προϋπολογισμού 872.000 ευρώ.

Με στοχευμένες παρεμβάσεις, υλοποιούμε καθημερινούς στόχους. Άμεση προτεραιότητά μας η διευκόλυνση της καθημερινότητας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών μας.

Συνεχίζουμε…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: