Χαλκιδική: 1ο εσωτερικό τουρνουά σκάκι στην Παλαιόχωρα

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος στην Παλαιόχωρα το 1ο εσωτερικό τουρνουά σκάκι που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου Ζερβοχωρίων και του Νηπιαγωγείου Παλαιόχωρας, με την αρωγή του Αντιδημάρχου και της Δημοτικής Ενότητας Ζερβοχωρίων του Δήμου Πολυγύρου καθώς και την πολύτιμη βοήθεια του προπονητή κ. Ανδρέα Παπαευστρατίου από τον Α.Σ.Ο. Πολυγύρου!!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες από τον Σύλλογο στον προπονητή κ. Ανδρέα Παπαευστρατίου για την στήριξη του στην διοργάνωση αυτού του όμορφου τουρνουά, καθώς και στα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων που προσέφεραν στην διοργάνωση και σε όλους τους γονείς για την παρουσία τους και την στήριξη των παιδιών τους και του Συλλόγου.

Το τουρνουά τίμησε με την παρουσία του ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Κομπόγιαννος ο οποίος ευχήθηκε στα παιδιά και τους γονείς, καλά Χριστούγεννα, έκανε και την απονομή των μεταλλίων σημειώνοντας μεταξύ άλλων:

Η επιβράβευση ήταν συνολική για τους μαθητές που έλαβαν μέρος στο 1ο εσωτερικό σκακιστικό τουρνουά διδάσκοντας ήθος και ευγένεια σε όλους μας

ο Δήμος Πολυγύρου στηρίζει σθεναρά πάντα τέτοιου είδους πρωτοβουλίες!!!

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Σύλλογο, στους γονείς, στα παιδιά που διακρίθηκαν,

συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν!!

Καλές γιορτές σε όλους!!!

Απάντηση