Χριστουγεννιάτικες ευχές απο την A.Χατζόπουλος Α.Ε. διασκευάζοντας το Happy X-mas (War is over)

Χριστουγεννιάτικες ευχές από το προσωπικό της εταιρίας Α. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. διασκευάζοντας το Happy X-mas (War is over) του John Lennon

Η Α. Χατζόπουλος Α.Ε. αναπτύσσει προηγμένες λύσεις εύκαμπτης συσκευασίας προσαρμοσμένες στις ανάγκες των βιομηχανιών τροφίμων & ποτών, καλλυντικών, χημικών και φαρμακευτικών προϊόντων. Με 90 χρόνια εμπειρίας, σήμερα η εταιρία είναι μια από τις πιο ταχέως αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις του κλάδου στην Ευρώπη με προσωπικό που ξεπερνά τα 430 άτομα.
Η εταιρία χαρακτηρίζεται από την προσήλωσή της στις βασικές αξίες της Αξιοκρατίας, της Γνώσης, της Ανθρωπιάς, της Ποιότητας και του Ήθους. Αυτές χαρακτηρίζουν την εταιρική φιλοσοφία και κουλτούρα, την επιχειρηματική της πορεία, τις καθημερινές της δραστηριότητες, καθώς και τις σχέσεις της με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη της εταιρείας.

Αυτές τις γιορτές, οι Χριστουγεννιάτικες ευχές της Α. Χατζόπουλος Α.Ε. είναι διαφορετικές! Οι εργαζόμενοί μας ένωσαν τις δυνάμεις και τα ταλέντα τους για να ευχηθούν σε φίλους και συνεργάτες μας, αλλά και σε όλο τον κόσμο, διασκευάζοντας το γνωστό τραγούδι Happy X-mas (War is over) του John Lennon. Η διασκευή του κλασσικού τραγουδιού έγινε φιλτράροντάς το μέσα από την ελληνική παράδοση, συμπεριλαμβάνοντας όργανα όπως το κρητικό λαούτο, η ποντιακή λύρα αλλά και το μπουζούκι. Το όλο εγχείρημα, από τη σύλληψη της ιδέας, ως την τελική παραγωγή του video, έγινε πράξη χάρη στους δικούς μας δημιουργικούς ανθρώπους, σε μια πρωτοβουλία που προβάλλει τις αρχές και τις αξίες που μας διέπουν ως εταιρία. Το αποτέλεσμα μας κάνει υπερήφανους!  

Με τις πιο θερμές ευχές από όλους εμάς για Καλά Χριστούγεννα & μια Ευτυχισμένη Νέα Χρονιά 2023 με υγεία, αγάπη και ειρήνη, «χωρίς κανένα φόβο»!

Μουσικοί συντελεστές:
Βαγγέλης Καναβιτσάδος (Graphic Designer) – φωνή
Δέσποινα Πιλάρ (Planning Dept.) – φωνή
Δημήτρης Κατσάγγελος (IT Dept.) – κιθάρα
Βασίλης Παπαντωνίου (Warehouse Supervisor) – μπάσο
Παύλος Θεοδωράκης (R&D Dept.) – τύμπανα
Ελπίδα Νικόλτση (Engraving Planning Dept.) – πιάνο
Λευκή Προύντζου (Marketing Mng) – πιάνο
Κωνσταντίνα Καραδιαμάντη (Quality Dept.) – σαξόφωνο
Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης (Engraving Plates Dept.) – κρητικό λαούτο
Κωνσταντίνος Ταμουτσίδης (Warehouse Dept.) – ποντιακή λύρα
Γιάννης Μπλιδάνης (Production Dept.) – μπουζούκι
Βασίλης Τσιμπίδης (Production Dept.) – μπουζούκι

Την ενορχήστρωση, παραγωγή, ηχογράφηση, μίξη όπως και το μοντάζ επιμελήθηκαν οι Βασίλης Παπαντωνίου και Πάρης Σταματιάδης στο Zero Studio.

Απάντηση