ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ μουσικό ΤΑΞΙΔΙ στη Βιέννη με το ORIENT EXPRESS.

Η μουσική παράσταση “Orient Express” μας μεταφέρει νοερά στο Χριστουγεννιάτικο ταξίδι της θρυλικής αμαξοστοιχίας από την Κωνσταντινούπολη ως την Βιέννη. Οδηγός μας, ο δεξιοτέχνης σολίστας Κυριάκος Γκουβέντας και η ομάδα των βιολιστών της “Στέγης του Κόσμου”.

Μελωδίες και τραγούδια Πόλης, βιεννέζικα βαλς, αργεντίνικα τάγκο, ισπανικά πάσο ντόμπλε, γαλλικά τραγούδια της Εντίθ Πιάφ, σουίγκ, πόλκες, ουγγαρέζικοι χοροί και τσάρδας, παρουσιάζονται σε μια παριζιάνικη ατμόσφαιρα της εποχής του μεσοπολέμου, απο το καφέ αμάν ως το καφέ σαντάν.

Σας Περιμένουμε..

Aκολουθήστε μας στο Google News!


To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.


Απάντηση