Αγιασμός του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Ν. Προποντίδας

Την Τετάρτη 25/1/2023, πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Ν. Προποντίδας στην κατάμεστη από τους εκπαιδευτές και τους εκπαιδευομένους μας αίθουσα του αμφιθεάτρου , μέσα σε μια ιδιαίτερα θερμή και ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Ν. Προποντίδας πατήρ Συνέσιος Στάθης. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ακολούθησε ομιλία από τη διευθύντρια του ΣΔΕ, κυρία Ευαγγελία Παπανικολάου. Στον αγιασμό παρευρέθησαν εκπρόσωποι του Δήμου Ν. Προποντίδας, η κυρία Αθανασία Εμμανουηλίδου, αντιδήμαρχος Παιδείας και η κυρία Δέσποινα Ραμανδάνη, πρόεδρος της σχολικής επιτροπής του Δήμου, οι οποίες μετά το πέρας του αγιασμού απηύθυναν χαιρετισμό, εξήραν το έργο του ΣΔΕ και έδωσαν ευχές στους εκπαιδευομένους για υγεία και πρόοδο.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ευγενική χορηγία της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στους εκπαιδευόμενους του σχολείου μας από τον φούρνο Fresco των Ν. Μουδανιών.

ΑΠΟ ΤΟ ΣΔΕ Ν. ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ

Απάντηση