Αυτός είναι ο λόγος που η Μαρινέλλα πούλησε το κτήμα της στη Χαλκιδική

Η Μαρινέλλα έχει διαγράψει μια μακρόχρονη λαμπρή πορεία στο τραγούδι, κάτι που της έδωσε τη δυνατότητα να είναι ανεξάρτητη οικονομικά και να αγοράσει ένα κτήμα με 20 στρέμματα στην Χαλκιδική. Ωστόσο, η ίδια αναγκάστηκε να το πουλήσει. Ποιος ήταν ο λόγος;

Το τεράστιο κτήμα βρίσκεται στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής σε μια μαγευτική τοποθεσία, σύμφωνα με το womenonly.gr. Αν και η τραγουδίστρια υπεραγαπούσε την καταπράσινη έκταση, αποφάσισε να την αποχωριστεί. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το σπίτι-παλάτι της Μαρινέλλας στην Κηφισιά.

Όσοι την ξέρουν λένε ότι το κτήμα αυτό το έχει μέσα στην ψυχή της και σκόπευε κάποια στιγμή να χτίσει εκεί μια εξοχική κατοικία για να αποτελέσει το μικρό επίγειο παράδεισο των διακοπών της. Τελικά όμως πριν μερικά χρόνια πήρε τη μεγάλη απόφαση να το πουλήσει.

Οι λόγοι της ξαφνικής αυτής απόφασής της κρατιούνται ως επτασφράγιστο μυστικό και το μόνο που έχει διαρρεύσει σε καλλιτεχνικούς κύκλους είναι ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια το κάνει για οικογενειακούς λόγους.

μαρινέλλα χαλκιδική κτήμα

Αυτό βεβαίως έχει δημιουργήσει πολλές συζητήσεις, καθώς όλοι στον καλλιτεχνικό χώρο γνωρίζουν ότι η Μαρινέλλα είναι και δικαίως μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες τραγουδίστριες και έχοντας κάνει μια πολύ μετρημένη και προσεγμένη ζωή όλα αυτά τα χρόνια δεν αντιμετωπίζει κανένα οικονομικό πρόβλημα.

«Τι την οδήγησε λοιπόν σ’ αυτή τη λύση;» αναρωτιούνται άτομα του καλλιτεχνικού χώρου, που γνωρίζουν ότι η Μαρινέλλα «πονάει» πολύ τα περιουσιακά της στοιχεία τα οποία έχει αποκτήσει με κόπο και προσωπικό μόχθο όλα αυτά τα χρόνια που είναι στο τραγούδι.

Είναι φυσικό λοιπόν να συζητούν στα πηγαδάκια ότι θα πρόκειται για αρκετά σοβαρό λόγο κι όχι απλώς για μια πώληση χωρίς αιτία.

Αυτό που εύχονται πάντως, γιατί πραγματικά δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην αγαπάει τη Μαρινέλλα, είναι να πρόκειται για περαστικό πρόβλημα το οποίο θα λυθεί μ αυτή την πώληση, που όπως λέγεται μεταφράζεται σε αρκετές χιλιάδες ευρώ καθώς η περιοχή εκεί θεωρείται προνομιακή και ιδιαίτερα αυτό το κτήμα που το θαυμάζουν όλοι στην περιοχή, ενώ ήδη έχουν αρχίσει να το «φλερτάρουν» Έλληνες και ξένοι αγοραστές.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: