Γιατί οι νέες γυναίκες επιλέγουν μεγαλύτερους άντρες;

Είναι γεγονός ότι πολλές γυναίκες προτιμούν να βγαίνουν με άντρες αρκετά μεγαλύτερους από εκείνες. Αυτό συχνά μπορεί να προκαλεί κακόβουλα σχόλια και κριτική γιατί θεωρείται ότι υπάρχουν απώτερα κίνητρα. Δεν είναι όμως πάντα έτσι! Υπάρχουν άλλοι λόγοι που νέες γυναίκες επιλέγουν μεγαλύτερους άντρες για σχέση.

Θέλεις μια βαθύτερη κατανόηση στο ερώτημα γιατί οι ώριμοι άντρες έχουν πέραση στις γυναίκες; Η συνηθέστερη απάντηση λοιπόν δεν είναι ούτε η οικονομική επιφάνεια που ενδέχεται να έχουν οι μεγαλύτεροι άντρες ούτε πιθανά προβλήματα με την πατρική φιγούρα όπως πολλοί βάζουν πονηρά στο μυαλό τους. Ανακάλυψε λοιπόν γιατί οι νέες γυναίκες επιλέγουν μεγαλύτερους άντρες!

Οι Λόγοι που νεότερες γυναίκες προτιμούν αρκετά μεγαλύτερους άντρες!

Είναι πιο κατασταλαγμένοι και ξέρουν τι θέλουν

γοητευτικός άντρας γκρίζα μαλλιά

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα που έχουν οι ώριμοι άντρες είναι ότι ξέρουν τι θέλουν και ότι είναι πιο κατασταλαγμένοι. Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι όλοι οι ηλικιακά ώριμοι άντρες είναι έτσι. Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις ωστόσο μιλάμε για την πλειοψηφία! Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν παίζουν παιχνίδια όπως συχνά κάνουν οι νεότεροι στις σχέσεις με αποτέλεσμα να μπερδεύουν τις γυναίκες. Εν ολίγοις, οι μεγαλύτεροι άντρες είναι πιο ευθείς, γι’ αυτό και τα πράγματα μαζί τους μπορεί να είναι πιο απλά!

Έχουν μεγαλύτερη εμπειρία- Γιατί νέες γυναίκες επιλέγουν μεγαλύτερους άντρες

γοητευτικός άντρας

Είναι απλή λογική: οι μεγαλύτεροι άντρες έχουν ζήσει περισσότερα χρόνια άρα έχουν και περισσότερες εμπειρίες. Ένας έμπειρος άντρας συνήθως έχει αποκτήσει και μεγαλύτερη σοφία από τη ζωή. Ακόμα και στο ερωτικό κομμάτι, η εμπειρία ενός ώριμου άντρα σίγουρα μετράει. Αυτή η εμπειρία είναι που μπορεί να ελκύει γυναίκες αρκετά νεότερες!

Μπορούν να κάνουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις

άντρας γυναίκα μιλάνε νέες γυναίκες επιλέγουν μεγαλύτερους άντρες

Ένα πράγμα που μπορεί να ξενερώσει πολύ τις γυναίκες είναι να μην μπορούν να κάνουν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με κάποιον της ηλικίας τους ή με μικρότερο. Αντίθετα, οι ώριμοι άντρες, χάρη στη μεγαλύτερη εμπειρία που έχουν συνολικά στη ζωή, είναι πιθανότερο να μπορέσουν να κάνουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις και να πάνε την κουβέντα ένα βήμα παρακάτω. Αυτή η πνευματική επικοινωνία που ίσως δυσκολεύονται να βρουν στους νέους άντρες (εννοείται ότι υπάρχουν πάντα εξαιρέσεις) γοητεύει ιδιαίτερα τις γυναίκες!

Έχουν αυτοπεποίθηση- Γιατί νέες γυναίκες επιλέγουν μεγαλύτερους άντρες

χαμογελαστός ώριμος άντρας

Η αυτοπεποίθηση είναι ένα μεγάλο αφροδισιακό για τις γυναίκες! Όλοι μας καθώς μεγαλώνουμε μαθαίνουμε να αποδεχόμαστε τον εαυτό μας, να έχουμε γνώση των δυνατών μας σημείων και των αδυναμιών μας και εν τέλει να έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Με άλλα λόγια, οι μεγαλύτεροι άντρες συνήθως έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση και νιώθουν καλύτερα με τον εαυτό τους συγκριτικά με τους νεότερους που πιθανότατα είναι πιο ανασφαλείς. Και η ανασφάλεια σίγουρα δεν τραβάει τις γυναίκες!

Φροντίζουν μόνοι τους τον εαυτό τους

ώριμος άντρας γυναίκα νέες γυναίκες επιλέγουν μεγαλύτερους άντρες

Η λογική λέει ότι οι μεγαλύτεροι άντρες είναι αυτόνομοι και φροντίζουν μόνοι τον εαυτό τους. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν ανάγκη από μια γυναίκα να φροντίζει τις πρακτικές τους ανάγκες ούτε να κρέμονται συναισθηματικά από εκείνη. Αυτή η ανεξαρτησία, η οποία μπορεί να είναι τόσο οικονομική όσο και συναισθηματική τους κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς.

Απάντηση