Η κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής πραγματοποιήθηκε στον Πολύγυρο
Η κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής πραγματοποιήθηκε στον Πολύγυρο, σε μια εκδήλωση γεμάτη χαρά και θετικά συναισθήματα. Παρόντες τα μέλη του Δ.Σ., το προσωπικό και οι εξωτερικοί συνεργάτες του Επιμελητηρίου μαζί με συζύγους και μερικά παιδάκια, που έδωσαν ευχάριστη νότα στην εκδήλωση.
Η πίτα, χορηγία του Ζαχαροπλαστείου Κοσμάς της Αρναίας, είχε δύο φλουριά και τυχεροί αναδείχθηκαν από το Δ.Σ. ο Dimitris Krimnianiotis, Β’ Αντιπρόεδρος και από το προσωπικό η Eleni Karantaki, προϊσταμένη τμήματος ΓΕΜΗ.
Στην σύντομη ομιλία του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιάννης Κουφίδης ευχήθηκε καλή χρονιά, ευχαρίστησε όλους για την εξαιρετική συνεργασία και αναφέρθηκε σύντομα στις επιτυχίες του Επιμελητηρίου, αλλά και τις προσεχείς δράσεις.
To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.