Προπόνηση Μικτών ομάδων, παρουσία ομοσπονδιακών προπονητών . . .

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι προπονήσεις των τμημάτων Κ-16 και Κ-14 των Μικτών ομάδων της Ένωσής μας, υπό την παρουσία και επίβλεψη των ομοσπονδιακών προπονητών κ.κ. Κωνσταντινίδη Κωνσταντίνου ( τεχνικού διευθυντή Εθνικών ομάδων ), Θέου Αναστασίου ( Ομοσπονδιακού προπονητή Εθνικών ομάδων ), Βίνου Σωτήρη ( Βοηθού Προπονητή Εθνικών Ομάδων ) και Αλεξιάδη Αλέξανδρου ( Ομοσπονδιακού προπονητή Εθνικής ομάδας Κ-17 ), την Δευτέρα 9 Ιαν. 2023 στο Ενωσιακό γήπεδο Καλυβών.

Οι ομοσπονδιακοί προπονητές παρακολούθησαν την προπόνηση με μεγάλο ενδιαφέρον, συζήτησαν με τους προπονητές των Μικτών μας ομάδων κ.κ. Κουτσουρέ Βαγγέλη και Λαφαντάρη Λευτέρη, με τον υπεύθυνο του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου της ένωσής μας κ. Εδιάρογλου Ισαάκ, ενώ, συνομίλησαν και με αρκετούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι, αξίζει να σημειωθεί, επέδειξαν πολύ μεγάλο πάθος και ένταση στις προσπάθειές τους, κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντικό, αυτό το “σαφάρι” των ομοσπονδιακών προπονητών με την παρουσία τους σε προπονήσεις των κατά τόπους Μικτών ομάδων, το οποίο, εκτός των άλλων στοχεύει και στην ανίχνευση νέων ταλέντων ανά τη Χώρα, για τη στελέχωση των Εθνικών μας ομάδων.

Οι ομοσπονδιακοί προπονητές, μέσω του κ. Εδιάρογλου Ισαάκ, συνεχάρησαν και ευχαρίστησαν την Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής για την υποδοχή και φιλοξενία που συνάντησαν.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: