Τα Χαρακτηριστικά που παρατηρούν οι γυναίκες στους άνδρες

Όταν γνωρίζεις μία γυναίκα σίγουρα αναρωτιέσαι τι σκέφτεται για σένα και τι παρατηρεί πάνω σου. Αν και κάθε κοπέλα είναι διαφορετική όλες οι γυναίκες την πρώτα φορά κοιτάνε τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά πάνω σου. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να γνωρίζεις πια είναι αυτά έτσι ώστε να δώσεις την απαραίτητη προσοχή. Πάμε λοιπόν να δούμε Τα 5 Χαρακτηριστικά που βλέπουν πρώτα οι γυναίκες.

Τα 5 Χαρακτηριστικά που παρατηρούν οι γυναίκες στους άνδρες

1. Τα Χέρια

χέρια άνδρας

Οι περισσότεροι άνδρες δε σκέφτονται καν ότι μία κοπέλα παρατηρεί τα χέρια τους. Και όμως, σχεδόν όλες παρατηρούν τα χέρια σου και μπορούν να βγάλουν συμπεράσματα από αυτά. Φρόντισε λοιπόν να έχεις κόψει τα νύχια σου και να μη φαίνονται μαυράκια σε αυτά.

2. Τα Μαλλιά

μαλλιά άνδρας

Τα μαλλιά σου δεν τα παρατηρούν μόνο οι γυναίκες, αλλά και όλοι οι άνθρωποι. Φρόντισε λοιπόν να κουρεύεσαι τουλάχιστον μία φορά το μήνα και να περιποίησε τα μαλλιά σου με τα κατάλληλα προϊόντα. Επίσης, θα είναι πολύ ελκυστικό αν μπορείς να αφήσεις γένια, απλά πρόσεχε να τα τριμάρεις συχνά.

3. Η Φωνή

άνδρας φωνή

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να αλλάξουμε τη φωνή μας. Αν έχεις μία φωνή που είναι βαθιά και καθαρή τότε έχεις ένα πολύ ελκυστικό χαρακτηριστικό. Σε περίπτωση όμως που έχεις πιο λεπτή φωνή μη φοβάσαι, γιατί υπάρχουν και αλλά χαρακτηριστικά που οι γυναίκες παρατηρούν.

4. Η Μυρωδιά

άνδρας κολόνια

Οι γυναίκες πάντα παρατηρούν τη μυρωδιά σου. Φρόντισε λοιπόν να φοράς πάντα αποσμητικό και μία ποιοτική κολόνια, ώστε να μυρίζεις πάντα υπέροχα. Πρόσεξε όμως να μη βάζεις μεγάλη ποσότητα, γιατί θα έχεις πολύ βαρύ άρωμα το οποίο είναι πολύ αντιαισθητικό.

5. Οι Φίλοι

άνδρες φίλοι

Μπορεί τους φίλους σου να μην τους παρατηρεί κάθε γυναίκα, αλλά σίγουρα αν ενδιαφέρεται για σένα θα θέλει να τους γνωρίσει. Επίσης, θέλει να ακούσει να μιλάς γι αυτούς και πως συμπεριφέρεσαι σε αυτούς. Φρόντισε λοιπόν να έχεις δίπλα σου φίλους οι οποίοι είναι αξιόλογοι και διασκεδαστικοί.

Απάντηση