Αναστασία Χαλκιά: Ανασκόπηση, 2η εβδομάδα Φεβρουαρίου 2023

Είναι πολύ ενθαρρυντικό που ανταποκρίνεστε στο διαδικτυακό μου ημερολόγιο, θα προσπαθώ κάθε εβδομάδα να απαντώ σε όλα τα ζητήματα που μου αναφέρετε.

Δευτέρα 6/2/2023

Η εβδομάδα ξεκίνησε με την κακοκαιρία “Barbara” να επισκέπτεται και την Κασσάνδρα, κυρίως στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής. Βρέθηκα αμέσως στο σημείο και με . συντονισμένες κινήσεις και σε πλήρη συνεργασία με τα συνεργεία της Π.Ε.Χ κρατήσαμε τους δρόμους ανοιχτούς και προπαντός ασφαλείς για τους διερχόμενους οδηγούς..Ευχαριστώ την πολιτική προστασία του Δήμου, τον Αντιπεριφερειάρχη @Γ.Γιώργο και τα συνεργεία για την αποτελεσματικότητα τους.

Την ίδια μέρα συμμετείχα στην κοπή πίτας των εργαζομένων Υπαλλήλων του Δήμου στη δημοτική ενότητα Παλλήνης σε κλίμα πολύ γιορτινό. Σας εύχομαι από καρδιάς το 2023 να είναι για όλους τυχερό, είστε εκείνοι που με κάθε τρόπο προσπαθείτε να εξυπηρετήσετε τους δημότες μας.

Τρίτη 7/2/2023

Συναντήσεις με υπηρεσιακούς παράγοντες τού Δήμου και τους αντιδημάρχους. Στην κοπή πίτας που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.Είχα την ευκαιρία με τους καθημερινούς συνεργάτες μου να βρεθώ όχι σαν προϊσταμένη προς εργαζόμενο αλλά ως Αναστασία κάτι που ομολογώ μου έλειψε μιας και όλους σας γνωρίζω καλά αφου με κάποιους μεγαλώσαμε μαζί εδώ στην Κασσάνδρα μας ,στην Κασσάνδρεια.Η καθιερωμένη κοπή πίτας πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.Σας ευχαριστώ πολύ για τις προσπάθειες που κάνετε για την καθημερινή εξυπηρέτηση των δημοτών.

Τετάρτη 8/2/2023

Ενημερώθηκα από τον Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου για την πρόοδο των εργασιών στην Άθυτο και επέβλεψα τα έργα στη Φούρκα. Συζήτησα με τον εργολάβο και είδα πώς οι μελέτες γίνονται πράξεις. Αλλάζουμε την εικόνα της Φούρκας με υποδομές και αισθητικές παρεμβάσεις, ανυπομονώ για το τελικό αποτέλεσμα.

Πέμπτη 9/2/2023

Η Πέμπτη ήταν από τις αγαπημένες μου μέρες αυτή την εβδομάδα, καθώς είχα από το πρωί ραντεβού με δημότες για θέματα που τους απασχολούν. Οι συνεργάτες μου και εγώ είμαστε πάντα εδώ για να ακούμε τα αιτήματα σας και να συζητούμε για να βρίσκουμε λύσεις.

Παρασκευή 10/2/203/2023

Όλες οι παραπάνω σκέψεις μελέτες, προγραμματισμοί,δε θα μπορούν να υλοποιηθούν αν δεν γίνουν οι νόμιμες ενέργειες για τον οικονομικό προγραμματισμό του Δήμου. Συμμετείχα στην οικονομική επιτροπή του Δήμου όπου εγκρίθηκε προς υποβολή στο Δημοτικό Συμβούλιο το ετήσιο πρόγραμμα δράσης.

Την ίδια μέρα το απόγευμα, σε δύο ξεχωριστές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου,αρχικά εγκρίθηκε το ετήσιο πρόγραμμα δράσης τού Δήμου για το έτος 2023 και στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ, ψηφίστηκε ο Προϋπολογισμός και το ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης του Δήμου για το 2023.

Τέλος, να θυμόμαστε τη βοήθεια στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τον φονικό σεισμό στην Τουρκία και στη Συρία. Περιμένουμε τη βοήθεια σας στο φουαγιέ του Δημαρχιακού μεγάρου της Δημοτικής Ενότητας Κασσάνδρας στην Κασσάνδρεια, καθώς και στο Δημοτικό κτίριο στη Χανιώτη, έως και τη Δευτέρα 13/2/2023 και ώρα 15.00.

Να έχετε μια όμορφη Κυριακή!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: