Ευχαριστήρια επιστολή στην εταιρία Agrovision – Dk

Χτες παραλάβαμε τα πρώτα παγκάκια από ανακυκλώσιμα υλικά από τον φίλο κ. Άγγελο Ζαμάνη γενικό διευθυντή της εταιρείας AGROVISION – DK. Σκοπός της όλης προσπάθειας, πέρα από την καθημερινή χρήση των μαθητών στα σχολεία της Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας, είναι και η επαφή και ανακύκλωση χρησιμοποιημένων υλικών και η γνωριμία με την όλη διαδικασία. Ευελπιστώ ότι το επόμενο διάστημα θα επεκταθεί η δωρεά και στα υπόλοιπα σχολεία του Δήμου Πολυγύρου.

Πέρα από την προσφορά θα προχωρήσουμε και σε παραπέρα δράσεις, όπως επίσκεψη και ξενάγηση στο οινοποιείο της Εταιρείας, καθώς και περιήγηση στο χώρο όπου εικάζεται ότι ο Ξέρξης έστησε το θρόνο του προκειμένου να επιβλέπει ο ίδιος τη μεταφορά των πλοίων πάνω σε κορμούς δέντρων για να αποφύγουν το ακρωτήρι Άκραθως (είχε προηγηθεί η καταστροφή των πλοίων του Μαρδονίου το 492 π.Χ.).

Προσωπικά ευχαριστώ τον κ. Ζαμάνη για το ενδιαφέρον, την άμεση ανταπόκριση και τη βοήθεια προς τα σχολεία του τόπου. Πέρα από αυτά ελπίζω η συνεργασία μας να βρει και άλλους μιμητές και να επεκταθεί σε όλη τη Χαλκιδική.

Χρήστος Φυλαχτός

Απάντηση