Και δεύτερο ξενοδοχείο στη Χαλκιδική αποκτά η Zeus International

Ακόμα ένα ξενοδοχείο στη Χαλκιδική προσθέτει στο χαρτοφυλάκιό της η Zeus International. Μετά το ντεμπούτο του ομίλου το 2022 στον Άγιο Ιωάννη Σιθωνίας με την ανάληψη της διαχείρισης του πολυτελούς AMMOA του Ομίλου Μεντεκίδη, ο ξενοδοχειακός όμιλος επεκτείνεται τώρα και στο Ajul Luxury Hotel & Spa Resort, στην Κασσάνδρα.

Πρόκειται για ένα νέο ξενοδοχείο, στην παραλία της Αγίας Παρασκευής, με 171 δωμάτια και σουίτες, πολλές από τις οποίες διαθέτουν και δική τους ιδιωτική πισίνα. Το συγκρότημα διαθέτει επίσης 5 εξωτερικές πισίνες, adventure park, αθλητικές εγκαταστάσεις, καθώς και spa και κέντρο ευεξίας, το οποίο προσφέρει μασάζ, θεραπείες σώματος και προσώπου, με βάση την αρχαία παράδοση, αξιοποιώντας τις φυσικές ιαματικές πηγές της περιοχής.

Το ξενοδοχείο υπόσχεται επίσης μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία στους επισκέπτες του μέσω των 3 εστιατορίων και των 3 μπαρ, που βασίζονται στην τοπική παράδοση. Τα εστιατόρια είναι εφοδιασμένα με φρούτα, λαχανικά και βότανα από τους καταπράσινους κήπους του ξενοδοχείου, οι οποίοι είναι προσβάσιμοι από τους επισκέπτες.

Τέλος, διαθέτει συνεδριακούς χώρους που μπορούν να φιλοξενήσουν εκδηλώσεις και συνέδρια 350 ατόμων.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα θα λειτουργήσει με τη λογική του ultra-all inclusive luxury και αναμένεται να υποδεχτεί τους πρώτους επισκέπτες του την 1η Μαΐου 2023.

Ξενοδοχείο στη Χαλκιδική της Zeus International © ΔΤ
Ξενοδοχείο στη Χαλκιδική της Zeus International © ΔΤ
Ξενοδοχείο στη Χαλκιδική Της Zeus International © ΔΤ
Ξενοδοχείο στη Χαλκιδική της Zeus International © ΔΤ

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Zeus International, Χάρης Σιγανός, με ανάρτησή του καλωσόρισε τη νέα μονάδα στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ένα κόσμημα είναι καθ’ οδόν!» και επισημαίνοντας ότι πρόκειται για τον καλύτερο συνδυασμό του μπλε της θάλασσας και του πράσινου του δάσους.

Ξενοδοχείο στη Χαλκιδική της Zeus International © ΔΤ
Ξενοδοχείο στη Χαλκιδική της Zeus International © ΔΤ

Η δεύτερη φάση της επένδυσης του AMMOA

Εν τω μεταξύ, προχωρούν με ταχύ ρυθμό οι εργασίες για την ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης της επένδυσης στο ξενοδοχείο AMMOA του Ομίλου Μεντεκίδη. Η νέα πεντάστερη ξενοδοχειακή μονάδα 179 δωματίων αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου project, που αφορά και την υλοποίηση τουριστικού χωριού, με τη συνολική επένδυση να ανέρχεται σε 50 εκατ. ευρώ. Το τουριστικό χωριό, σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, θα εκτείνεται σε έκταση περίπου 125 στρεμμάτων και θα περιλαμβάνει 150 κατοικίες, τουλάχιστον 200 τ.μ. η καθεμία.

Απάντηση