ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΛΕΦΕΔ Ν ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ – ΣΕΑΝ Ν ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΠΑΛΛΑΪΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ.

Την Παρασκευή 10/02/2023 στον Πολύγυρο Χαλκιδικής πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας των ΛΕΦΕΔ Ν ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ – ΣΕΑΝ Ν ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΠΑΛΛΑΪΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ.

Στην εκδήλωση εκτός των μελών μας ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ – ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ – ΟΠΛΙΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΩΝ και φίλων μας παραβρεθήκαν εκπρόσωποι των αρχών της περιοχής μας, Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ κ ΠΑΝΑΣ Α. ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ κ ΓΙΩΡΓΟΥ Ι. ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ κ ΡΟΥΜΚΟΣ Θ. ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ κ ΒΟΡΔΟΣ Χ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ και τέλος ο π ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ι Μ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ που ευλόγησε και έκοψε την πίτα μας.

Μετά τους σύντομους χαιρετισμούς των οργανωτών και των επισήμων και τα ευχαριστήρια σε όλους αυτούς που στηρίζουν με κάθε τρόπο το δύσκολο έργο μας, πραγματοποιήθηκε τελετή βράβευσης από την ΛΕΦΕΔ Ν ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ σε φορείς και άτομα που ενεπλάκησαν στην αντιμετώπιση και διαχείριση της πανδημίας.

Η ΛΕΦΕΔ Ν ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ βράβευσε μετά από ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της με την ΕΥΦΗΜΟ ΜΝΕΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ τους παρακάτω :

1 ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

2 ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

3 ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

4 ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΙΔΙΩΤΕΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ :

ΠΥΡΠΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ, KOYKOYΛIΔOY ZΩH, KOΣMA AΛEΞANΔPA, ΓKOTΣH ANAΣTAΣIA, MΩHΣIAΔHΣ NIKOΛΑΟΣ, XAMAM ENTOYAPNT, ΛIABAΣ XPHΣTOΣ.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΤΑ ΔΣ ΤΩΝ ΛΕΦΕΔ ΚΑΙ ΣΕΑΝ Ν ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Απάντηση