ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ  ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Πραγματοποιήθηκε χθες στον Πολύγυρο σε πλήθος κόσμου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Χαλκιδικής σε συνεργασία με την Δημοτική οργάνωση Πολυγύρου, με παρουσία του Γραμματέα της νομαρχιακής οργάνωσης και όλων των Συντονιστικών επιτροπών των δημοτικών οργανώσεων της Χαλκιδικής.

Προσκεκλημένος ήταν ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Δημήτρης Μάντζος, ο οποίος μας έκανε την τιμή να παρευρεθεί και να αποτελέσει τον κεντρικό ομιλητή της εκδήλωσης. Η παρουσία του κ. Μάντζου στην πρωτεύουσα του Νομού μας συνεχίστηκε και σήμερα καθώς επισκέφθηκε το Αρχαιολογικό Μουσείο Πολυγύρου, συνοδευόμενος από τον γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής, Τσινά Αργύρη και Αμπελίδη Τάσο, γραμματέα της Δημοτικής Οργάνωσης Πολυγύρου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν και τοποθετήθηκαν οι υποψήφιοι Βουλευτές του κινήματος μας στην Χαλκιδική, καθώς και το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής κ. Χρήστος Πινακιώτης.

Μέσα σε ενωτικό κλίμα όλοι οι παρευρισκόμενοι , τόνισαν την αγωνιστική τους διάθεση και την πίστη τους για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα στις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, όπου και τονίστηκε η κρισιμότητα τους για το μέλλον του τόπου.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την επιχείρηση Gaston Bar & Kitchen και τον ιδιοκτήτη της Κωνσταντίνο Τζουλάκη για την διάθεση του χώρου.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την χθεσινή εκδήλωση

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: