Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές της Χαλκιδικής

Από τον ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνεται διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος, στις παρακάτω περιοχές και ώρες:

7/3/2023 9:30:00 πμ7/3/2023 10:30:00 πμΔΗΜ.ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΦΩΚΑΙΑΣ( Ν.ΦΩΚΑΙΑ ) ΜΟΝΟ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΔΟΙ ΟΜΗΡΟΥ, ΑΝΑΞΑΓΟΡΑ, ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΜΙΛΤΙΑΔΗ, ΘΑΛΗ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΙΟΥΚατασκευές
8/3/2023 8:30:00 πμ8/3/2023 2:00:00 μμΤΟΠ.ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙΟΥ
ΤΟΠ.ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΛΙΟΥΡΙΟΥ
( ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ ) ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙΟΥ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΟΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΡΩΣΣΟΥ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ALIA, ATRIUM, IOLH VILLAGE, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ, ΚΥΚΛΙΚΟΣ ΚΟΜΒΟΣ ROMA PIZZA, ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ AEGEAN, ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥΡΙΟΥ

H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Απάντηση