Σύρραξη και ξύλο σε αγώνα μπάσκετ στη Χαλκιδική με την ομάδα της Ευκαρπίας

Οι καταγγελίες έρχονται από τον Καλαθοσφαιρικό Αθλητικό Όμιλο Χαλκιδικής, που μεταξύ άλλων δημοσιεύει και φωτογραφίες αθλητών οι οποίοι, όπως τονίζεται, δέχτηκαν σωματική βία. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες αναρτήσεις, δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνονται ανάλογα επεισόδια στην Ευκαρπία, ενώ το σκορ ευνοούσε την αντίπαλη ομάδα.

Η σιωπή τις περισσότερες φορές είναι χρυσός αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση όχι .

Χθες στον δεύτερο αγώνα της Ομάδας μας με την ομάδα της ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ ζήσαμε στο πετσί μας την λαϊκή παροιμία που λέει ο θυμόσοφος λαός μας «ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ >>

Σ´ έναν αγώνα που στο 5 ´ το σκορ ήταν 20-3 στο 10´ 27-10 και στο 18´ 40-18 εννοείτε πως φταίει η κακή διαιτησία , οι κακοί φίλαθλοι , οι κακοί παράγοντες , οι κακιά αστυνομία και στο τέλος ο ανάδρομος Ερμής .

Φυσικά και δεν είναι δίκαιο και αποδεκτό να χάνουμε από τους χωριάτες , τους Χαλκιδικιώτες , τους βλάχους όπως μας αποκαλούσαv οι παράγοντές σας κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Εντελώς τυχαίως έχουν ξεχάσει να αναφέρουν πως στο διάστημα που παίχτηκε μπάσκετ ( ο θεός να το πει ) 2 παίκτες της ομάδας μας έχουν μεταφερθεί στο κέντρο υγείας για να κάνουν από 5 ράμματα στα κεφάλια τους , που τυχαία σκόνταψαν στο ρινγκ καθώς δεν είχαν τα κατάλληλα παπούτσια .

Επίσης έχει ξεχαστεί να αναφερθεί ότι από το 1´ λεπτό του αγώνα τα ντου και την εξύβριση προς τους διαιτητές , την γραμματεία και τον κομισάριο του αγώνα . Ευτυχώς υπάρχουν βίντεο με φυσικό ήχο χωρίς διακοπές και ηχητικά από την γραμματεία του αγώνα . Εννοείτε πως είναι στην διάθεση της ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ στην περίπτωση της ΣΤΙΓΜΙΑΙΑΣ ΑΜΝΗΣΙΑΣ.

Όσον αφορά την ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ μας και τους ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ μας που γέμισαν το γήπεδο και υποστήριξαν με πάθος την ομάδα μας και τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για αυτό δεν θα πούμε κάτι άλλο εμείς . Τα λένε όλα τα ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ από τις ομάδες του ΗΡΑΚΛΗ , ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΠΑΤΡΩΝ , ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ , ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ , ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ , ΜΑΡΟΥΣΙ , ΚΑΡΔΙΤΣΑ , ΧΑΝΘ , ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ και πολλών άλλων φιλάθλων που φιλοξενήσαμε στην Α2 , Β´, Γ´ εθνική κατηγορία .

Τέλος , ΟΧΙ , εμείς στον ΚΑΟΧ δεν θέλουμε να ξανά παλέψουμε μαζί σας σε καμία παλέστρα . Θέλουμε τα ΠΑΙΔΙΑ μας ΑΡΤΙΜΕΛΗ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ .

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΤΕΘΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΟΝΟΜΑΧΗΣΕΤΕ .

ΥΓ.1 Τυχαίο που σχεδόν σε κάθε αγώνα παίκτες της αντίπαλης ομάδος κάνουν και από κανένα ραμματάκι !!!

ΥΓ. 2 Γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους να αθληθούν και βλέπουν «δολοφονικά χτυπήματα» πως πρέπει να αντιδρούν ? ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ Ή ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ?

ΥΓ. 3 Άραγε υπάρχει βίντεο και από τον πρώτο αγώνα με τους διαιτητές που εσείς ορίσατε ή εκεί είχαμε τεχνικό πρόβλημα ;

Απάντηση