Χαλκιδική: Στην φυλακή ο «Ξανθός Μάγος» για τον βιασμό της ανήλικης βαφτισιμιάς του

Τον δρόμο για την φυλακή πήρε 78χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε κατ’ εξακολούθηση την 16χρονη βαφτισιμιά του στην Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής. Πρόκειται για έναν πασίγνωστο ταχυδακτυλουργό που μεσουρανούσε τις δεκαετίες του ’70, του ’80 και του ’90.

Ο «Ξανθός Μάγος» για δεκαετίες διασκέδαζε μικρούς και μεγάλους με τα μαγικά και τα τρικ του. Γέμιζε πλατείες και θέατρα, ακόμη και καζίνο στο Λας Βέγκας, στο Ατλάντικ Σίτι και την Ιαπωνία. Ειδικά τα παιδιά τον λάτρευαν, έστω και αν τα δυνατά του νούμερα προκαλούσαν μέχρι και λιποθυμίες από τον φόβο.

Όμως ο θρυλικός «Ξανθός Μάγος» θάμπωσε την φήμη του στο άκουσμα ότι συνελήφθη κατ’ επανάληψη βιασμούς σε βάρος της 16χρονης βαφτισιμιάς του.

Το κορίτσι προχώρησε σε καταγγελίας εις βάρος του στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων Θεσσαλονίκης. Υποστήριξε ότι όλα γίνονταν κατά διαστήματα από το καλοκαίρι του 2020 έως το καλοκαίρι του 2021 στο κτήμα του κατηγορούμενου στην Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής.

Όπως κατέθεσε τον επισκεπτόταν τακτικά και πολύ συχνά στον χώρο βρίσκονταν μόνοι τους. Τον κατηγορεί πως για να μην αντιδράει της έδινε αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες. Μετά την καταγγελία, ο 78χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε σε ανακριτή. Αρνήθηκε τις κατηγορίες, αλλά τα λεγόμενά του δεν έπεισαν του δικαστικούς λειτουργούς που διέταξαν την προφυλάκισή του.

Οι διωκτικές αρχές εξετάζουν πάντως κάθε πτυχή της υπόθεσης για να δουν εάν είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο να υπάρχουν και άλλα θύματά του, κάτι που οδηγήσει στην δημοσιοποίηση των στοιχείων του.

Απάντηση