Βρέθηκαν δύο μαύρες σακούλες γεμάτες ευρώ – Φωτογραφία ντοκουμέντο

Μια σημαντική είδηση καταγράφηκε σήμερα το πρωί στα Φάρσαλα καθώς βρέθηκαν δύο μαύρες σακούλες γεμάτες ευρώ, έξω από την πόρτα ενός σπιτιού, της ήσυχης κατ’ άλλα πόλης των Φαρσάλων.

Οι τσάντες περιείχαν συνολικά 500.000 ευρώ σε μετρητά, κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται ποιος θα μπορούσε να αφήσει ένα τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό έξω από το σπίτι ενός αγνώστου και για ποιο σκοπό. Η αστυνομία ερευνά το θέμα και δεν έχει ακόμη προχωρήσει σε κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Εν τω μεταξύ, οι κάτοικοι του σπιτιού όπου βρέθηκαν οι τσάντες είναι εντελώς μπερδεμένοι από την κατάσταση. “Δεν έχουμε ιδέα τι συμβαίνει”, δήλωσε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, η οποία ζει στο σπίτι με τον σύζυγό της και τα δύο παιδιά της. “Ξυπνήσαμε σήμερα το πρωί και βρήκαμε δύο σακούλες με χρήματα έξω από την πόρτα μας και τώρα όλοι μιλούν για έναν κύριο που είχε μούσι και φορούσε ένα καπέλο. Είναι όλα τόσο παράξενα. Τα χρήματα δεν ξέρουμε τι να τα κάνουμε…ο σύζυγός μου είναι έτοιμος να καταρρεύσει”.

Πρώτο θέμα συζήτησης σήμερα από τους κατοίκους της πόλης που αναρωτιούνται τι θα συμβεί στη συνέχεια και πώς θα διαλευκανθεί αυτό το παράξενο περιστατικό. Ωστόσο ηλικιωμένες που περνούν τον χρόνο τους  παρατηρώντας και καταγράφοντας τις κινήσεις της γειτονιάς εξονυχιστικά, αυτή την ώρα δίνουν κατάθεση στην ασφάλεια, όπου σύμφωνα με πληροφορίες του ifarsala, παρατήρησαν στην περιοχή κάποιον άγνωστο που έμοιαζε με τον γνωστό αστέρα δράσης Chuck Norris και εκτός των άλλων φορούσε μπλουζάκι που έγραφε “Καλό μήνα”.

Αξίζει να σημειωθεί οτι το περιστατικό συνέβη την πρώτη Απριλίου, ημέρα που το έθιμο επιτάσσει να λέγονται καλοπροαίρετα ψέματα.

Απάντηση