Συνάντηση Δημάρχου και Αντιπεριφερειάρχη για ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία στο Δήμο Σιθωνίας

Την νέα Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Κατερίνα Ζωγράφου υποδέχθηκα σήμερα στο γραφείο μου, παρουσία των συνεργατών μου αναφέρει μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος του δήμου Σιθωνίας κ.  Κυπαρίσσης Ντέμπλας και συνεχίζοντας τόνισε τα εξής:

Η κα. Ζωγράφου είναι παλιά αυτοδιοικητικός και διαθέτει την γνώση και την εμπειρια στο χώρο της αυτοδιοίκησης. Έχει δείξει δείγματα της δουλειάς της όλα αυτά τα χρόνια και είμαστε βέβαιοι για την επιτυχία της από τη νέα θέση που την όρισε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας. Είμαστε σίγουροι λοιπόν, ότι θα συνεχιστεί η αγαστή συνεργασία μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής και του Δήμου Σιθωνίας καθ’όλη την διάρκεια της θητείας της!

Κατά την συνάντηση έθεσα στην Αντιπεριφερειάρχη, θέματα που απασχολούν τον τόπο και την τοπική κοινωνία όπως είναι οι κόμβοι-παράκαμψη Νικήτης, έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης (επίσπευση εργασιών στο αντιπλημμυρικό έργο Συκιάς), σύναψη προγραμματικών συμβάσεων μεταξύ ΠΕΧ και Δήμου Σιθωνίας, βιολογικοί καθαρισμοί, λιμενικά έργα (Πηγαδάκι, Νεος Μαρμαράς) κ.α.. Η Αντιπεριφερειάρχης διαβεβαίωσε για την ευδόκιμη και γόνιμη συνεργασία, καθώς επίσης και τη διάθεσή της για την εξεύρεση λύσεων σε θέματα που απασχολούν την Σιθωνία.

Καλή, παραγωγική θητεία στα νέα σου απαιτητικά καθήκοντα Κατερίνα! Εμείς πιστεύουμε σε εσένα.

Απάντηση