Έγκλημα στη Χαλκιδική: Προσπάθεια αποσωλήνωσης του 8χρονου – Ήταν μπροστά στη δολοφονία της μητέρας του

Στο πλευρό του 8χρονου, που είδε τον πατέρα του να δολοφονεί τη μητέρα του, θα βρεθεί ειδική ομάδα ψυχολόγων – Το αγόρι δέχτηκε πολλές σφαίρες σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη παραμένει ο 8χρονος που είδε τον πατέρα του στη Χαλκιδική να σκοτώνει τη μητέρα του και στη συνέχεια να αυτοκτονεί. Ο μικρός έχει βγει από την καταστολή και εντός της ημέρας αναμένεται να γίνει η προσπάθεια αποσωλήνωσης όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Ο 8χρονος, που είχε πάρει αγκαλιά τη μητέρα του την στιγμή της άγριας δολοφονίας της, χτυπήθηκε από τα σκάγια της καραμπίνας σε διάφορα σημεία του σώματος. Υποβλήθηκε σε ένα δύσκολο χειρουργείο, όμως έχει ακόμη πολλά προβλήματα τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσουν οι γιατροί. Όπως ανέφεραν χθες το αγόρι έχει δεχθεί πολλά σκάγια σε διάφορα σημεία του σώματός του, όπως στα ιγμόρεια, κοντά στο οπτικό νεύρο και την κοιλιακή χώρα.

Το πιο δύσκολο κομμάτι φαίνεται ότι θα είναι η ψυχολογική κατάσταση του παιδιού, που είδε τη δολοφονία της μητέρας του, γι΄αυτό το λόγο ειδική ομάδα παιδοψυχολόγων έχει συσταθεί και όταν ξεκινήσει η αποσωλήνωση θα βρεθούν στο πλευρό του.

protothema.gr

Απάντηση