Αναστασία Χαλκιά: Ανασκόπηση 1ης εβδομάδας Μαΐου 2023

Την περασμένη εβδομάδα διαπιστώσαμε για ακόμη μια φορά ότι το καλοκαίρι κρύβει κινδύνους για τον φυσικό μας πλούτο. Η πυρκαγιά στο Παλιούρι σβήστηκε άμεσα χάριν της συνεργασίας όλων μας, των φορέων, των κατοίκων και των εθελοντών.

Έτσι θα ήθελα να συνεργαστούμε και στο ζήτημα των ογκωδών, τα οποία αυξάνουν ραγδαία τον κίνδυνο της πυρκαγιάς. Βοηθήστε τον Pavlos Pantzikis και την ομάδα του να διατηρούν καθαρό τον Δήμο και το φυσικό μας περιβάλλον.

Επιμένω στο ζήτημα της καθαριότητας διότι είναι ευθύνη όλων μας να προστατεύουμε με κάθε τρόπο τη φύση, είναι το παρόν και το μέλλον του τόπου μας.

Κάποια άλλα ενδιαφέροντα νέα της περασμένης εβδομάδας:

Συνεχίζουμε την προώθηση των Λουτρών της Αγίας Παρασκευής. Ο Πρόεδρος της ΚΕ.ΔΗ.Κ, Ηρακλης Λειβαδιωτης, συμμετείχε στο διαδικτυακό συνέδριο “Health Travel Conference”, παρουσιάζοντας το διαμάντι μας

Συμμετείχα στο φιλανθρωπικό γκαλά της AHEPA HELLAS, όπου και έλαβα τιμητική πλακέτα από τον Πρόεδρο της, κύριο Κωνσταντίνο Βαρσάμη. Συνεχίζουμε κάθε μέρα να στηρίζουμε εθελοντικές ομάδες και συλλόγους κοινωνικής προσφοράς

Επιμένουμε στην αναβάθμιση του οδικού δικτύου με ασφαλτοστρώσεις σε όλη την έκταση του Δήμου

Απάντηση