Γιάννης Γιώργος από τα Ν. Μουδανιά «Για μια καλύτερη Χαλκιδική, δώστε μου την ευκαιρία με την ψήφο σας, να διεκδικήσουμε αυτά που της αναλογούν!»

Τον παλμό για τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις Βουλευτικές Εκλογές της 21ης Μαΐου έδωσαν μέλη και φίλοι του κόμματος στη μεγάλη προεκλογική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή Χαλκιδικής με τη ΝΔ, Γιάννη Γιώργου, απόψε στο Κλειστό Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών.

Τον κ. Γιώργο προλόγισε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος εξήρε τη φιλία αλλά και τη συνεργασία του με τον Γιάννη Γιώργο και αναφέρθηκε στις αγωνίες και στις εργώδεις προσπάθειες τους, που στόχο είχαν την βελτίωση της καθημερινότητας και την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Χαλκιδικής. Όπως υπογράμμισε ο κ. Τζιτζικώστας η Χαλκιδική είχε και έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον σχεδιασμό της Περιφέρειας για τα επόμενα χρόνια,  και αυτό αποδεικνύεται στην πράξη με τα έργα που υλοποιήθηκαν και έχουν προγραμματιστεί. Είναι ζητούμενο να βρίσκονται στο Κοινοβούλιο άνθρωποι που θήτευσαν στην αυτοδιοίκηση, με γνώση και εμπειρία, όπως ο Γιάννης Γιώργος, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τζιτζικώστας.

Ο Γιάννης Γιώργος ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη που τον τίμησε με την εμπιστοσύνη του και την αγάπη του και του έδωσε τη δυνατότητα να υπηρετήσει από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη τον τόπο του.

Ο κ. Γιώργος στη συνέχεια αναφέρθηκε στα έργα που υλοποιήθηκαν στο Δήμο Ν. Προποντίδας ενταγμένα στα προγράμματα ΠΕΧ και  ΠΔΕ.

Έγιναν και συνεχίζουν:

– Καθαρισμοί ρεμάτων και συνεχίζονται 

– Άμεσες παρεμβάσεις αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν από τις ζημιές του ανεμοστρόβιλου του 2019 και γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα εν μέσω θερινής περιόδου 

– Συλλογή μεγάλων ποσοτήτων ογκωδών αντικειμένων από τη θεομηνία του 2019

– Ασφαλτόστρωση και διαγράμμιση σε μεγάλα τμήματα της Παλιάς Εθνικής οδού από Μουδανιά έως Αγ. Παύλο. 

Μέσω ΕΣΠΑ με μελέτη και κατασκευή του Δήμου:

– Αντιπλημμυρική προστασία ρέματος περιοχής Αλμύρας Ν. Μουδανιών 

– Αντιπλημμυρική προστασία ρέματος Τ.Κ. Διονυσίου 

– 3ο, 4ο και 5ο Νηπιαγωγείο Μουδανιών 

Θα γίνουν από το Δήμο μέσω προγραμματικών συμβάσεων με αίτημα για τη χρηματοδότησή τους από ΠΕΧ – ΠΚΜ στο Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης

-Βιώσιμη και ολοκληρωμένη ανάπτυξη αστικών περιοχών του Δήμου Νέας Προποντίδας – Συνεργασία με το Δήμο για τη Δημοπράτησή του Προϋπολογισμού 18.550.000,00 €

– 12.300.000, 00  Υπογράφηκε σύμβαση της ΠΚΜ με το Δήμο Ν. Προποντίδας για αντιπλημμυρική θωράκιση παραλιακής ζώνης του δήμου. 

Θα γίνουν από το Δήμο με προγραμματική σύμβαση με αίτημα για τη χρηματοδότησή τους μέσω ΠΕΧ – ΠΚΜ στο Πρόγραμμα Φιλόδημος:

-Στερέωση του Ιερού Ναού Κοίμησης της Θεοτόκου Πορταριάς

Με προγραμματική σύμβαση μεταξύ ΠΕΧ και Δήμο θα χρηματοδοτηθούν:

– Ανακατασκευή του ταρτάν στο γήπεδο Αγ. Παύλου, 

– Γεώτρηση στη θέση Μουστάκα Ν. Μουδανιών

– Γεώτρηση στη θέση Τσουμόγλου Ν. Φλογητών. 

 “Ενώνουμε δυνάμεις για να κάνουμε την Νέα Δημοκρατία αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Ενώνουμε δυνάμεις για να έχουν τα παιδιά μας ένα καλύτερο μέλλον. 

Ενώνουμε δυνάμεις για να είναι πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για να έχει ελπίδα η χώρα για να οδηγήσουμε την Ελλάδα και κατά συνέπεια την Χαλκιδική μας στην κορυφή της Ευρώπης” κατέληξε ο κ. Γιώργος.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Απάντηση