Για πέμπτη χρονιά το “Kid’s Fishing Day” στο Δήμο Νέας Προποντίδας

Για πέμπτη χρονιά πραγματοποιείται η εκδήλωση “Kid’s Fishing Day” στον Δήμο μας δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος του Δήμου Νέας Προποντίδας κ. Μανώλης Καρράς και συνεχίζοντας τόνισε:

Για πέμπτη χρονιά διοργανώνεται η εκδήλωση “Kid’s Fishing Day” στον Δήμο μας με σκοπό τα παιδιά να γνωρίσουν από κοντά βασικές τεχνικές παράκτιας αλλά και αθλητικής αλιείας!

Μέλη της ομάδας “Spinning Στη Βόρεια Ελλάδα”, των αθλητικών συλλόγων που υπάγονται στην Ελληνική Ομοσπονδία Υποβρύχιας Αλιείας και Αθλητικής Δραστηριότητας Ε.Ο.Υ.Δ.Α., του ερασιτεχνικού συλλόγου ΑΡΊΩΝ ΣΕΑΚΜ αλλά και αθλητές της Εθνικής μας ομάδας, θα βρίσκονται δίπλα στους μικρούς ψαράδες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τις τεχνικές του ψαρέματος -τόσο στο θεωρητικό κομμάτι όσο και στην πράξη.

Οι αυριανοί ψαράδες (από 7 ετών και άνω) θα γνωρίσουν από κοντά όλα τα ζωντανά και τεχνητά δολώματα, τους τρόπους που τα χρησιμοποιούμε, πως φτιάχνεται μια απλή αρματωσιά και πώς θα αξιοποιήσουν τον εξοπλισμό τους, ώστε να περνούν ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο τους στην θάλασσα!

Ο εξοπλισμός που θα χρησιμοποιηθεί είναι προσφορά του μεγάλου χορηγού Αφοί Κασάμπαλη επίσημος αντιπρόσωπος της εταιρίας SHIMANO.

Τα παιδιά μικρότερης ηλικίας θα απασχοληθούν με ζωγραφική και θέμα το ψάρεμα και το περιβάλλον!

Κυριακή, 11-6-2022

Ώρες: 10:00- 13:00

Παραλία Ν. Τρίγλιας (πλησίον του κτηρίου Μαγαζάρα)

Για δηλώσεις συμμετοχής & πληροφορίες : κ. Δεσποινίδης Πέτρος, 6944864910 ( 19.00- 21.00).

Με την υποστήριξη της ελληνικής ομοσπονδίας Ε.Ο.Υ.Δ.Α, των συλλόγων ‘’TRITON FC“, “ Φ.Α.Ρ CLUB“ , “Ν.Ο.Ι.Ε.Σ. Πόρτο Ράφτη Tubertini“ & “ΑΡΙΩΝ”, Ερασιτέχνες Αλιείς Κεντρικής Μακεδονίας.

Υποχρεωτική η συνοδεία των παιδιών καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: