ΕΡΕΥΝΑ: Κορίτσια με ρέγουλο – Σεξολόγος σπάει τα ταμπού – Κοιμηθείτε με όσους περισσότερους άντρες μπορείτε λέει η Λόρεν Μπριμ

Ποιος χρειάζεται τον πρίγκιπα; Η Λόρεν Μπριμ πάντως σίγουρα όχι, καθώς φαίνεται να έχει βρει αλλού το νόημα της ζωής μακριά από ρομαντισμούς και δεσμεύσεις. Η πρώην μαία και νυν σεξολόγος, στο βιβλίο της «Οι νέοι κανόνες του σεξ» καλεί τις γυναίκες να απολαύσουν το σεξ και να μην περιμένουν τον έρωτα να τους χτυπήσει την πόρτα.

«Πρέπει να σταματήσουμε να περιμένουμε η αγάπη να έρθει μέσα από τη διαδικασία του σεξ – το σεξ μπορούμε να το απολαύσουμε και χωρίς ρομαντισμό και υποσχέσεις αιώνιας αγάπης. Πρέπει να απελευθερώσουμε τις γυναίκες από τα πρέπει της κοινωνίας, ώστε να αποδεχτούν την σεξουαλική τους ορμή και επιθυμία», γράφει η Μπριμ και συμπληρώνει: «Εξιδανικεύουμε τις καταστάσεις και περιμένουμε τον τέλειο άντρα. Αποφάσισα να το σταματήσω αυτό και να κοιτάξω απλά αυτό που έχω μπροστά στα μάτια μου και να ψάχνω τρόπους να το απολαύσω».

Και πράγματι, αυτό ακριβώς έκανε. Όπως δηλώνει η ίδια, μέχρι στιγμής, στα 31 της έχει κοιμηθεί με 100 άντρες και σκοπεύει να αυξήσει κατά πολύ τον αριθμό αυτό. Μάλιστα, μετά την… αλλαγή πλεύσης η ίδια κοιμήθηκε και με κάποιους από τους πρώην συντρόφους της μόνο και μόνο για να απολαύσει την ερωτική πράξη χωρίς να έχει πλέον συναισθήματα για εκείνους.

Η Λόρεν Μπριμ καλεί τις γυναίκες να δοκιμάσουν πολλούς διαφορετικούς ερωτικούς συντρόφους, διότι σύμφωνα με τις προσωπικές της εμπειρίες το να πέφτεις συνεχώς σε αποτυχημένες σχέσεις σε τραυματίζει ψυχικά και σου κάνει τρομερό κακό.

Τώρα το αν αυτά που λέει ισχύουν ή όχι, θα το κρίνετε εσείς.

ΛΟΡΕΝ ΜΠΡΙΜ

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: