«Πήγα να ζήσω στο Άγιο Όρος»: Το «μαύρο πρόβατο» Μάρκος Λεζές, το τέλος της καριέρας του & ο βαρβάτος καρκίνος

Κατάθεση ψυχής για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του έκανε ο Μάρκος Λεζές, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε στην δημοσιογράφο Μένια Κούκου, για τον καρκίνο που του χτύπησε την πόρτα πριν από κάποια χρόνια, για τη συνειδητή επιλογή του να αποσυρθεί από τα φώτα, αλλά και την ασκητική ζωή που επέλεξε να ακολουθήσει για ένα διάστημα.

«Έχω αποχωρήσει από το επάγγελμα από το 2011, με κούρασαν οι επιχειρηματίες. Υπήρξα πάντα το “μαύρο πρόβατο”, γιατί μου έκλεβαν τα ένσημα και, επειδή μιλούσα, δε με έπαιρναν σε δουλειές», είπε αρχικά ο Μάρκος Λεζές

Όσον αφορά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, ο Μάρκος Λεζές εξομολογήθηκε: «Πήγα να κάνω εξετάσεις για πλάκα και μου βρήκαν καρκίνο του προστάτη προχωρημένο. Δόξα τω θεώ πάω καλά, αλλιώς θα είχα “ταξιδέψει”».

«Έφυγα και πήγα να ζήσω στο Άγιο Όρος για έναν μήνα. Βρήκα έναν γέροντα εκεί και μου λέει “άργησες Μάρκο, σε περίμενα”, του απαντάω “με ξέρεις;” και μου απαντάει “ε βέβαια, έλα να σε φιλοξενήσω στο κελί μου”. Σκέφτηκα διάφορα εκείνη τη στιγμή και εκείνος με είδε και μου λέει “δεν είναι αυτό που σκέφτεσαι” και έτσι πήρα την απόφαση να πάω», πρόσθεσε ο Μάρκος Λεζές για την περιπέτεια υγείας του.

Απάντηση