Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη γυναικοκτονία στην Χαλκιδική.

Ο 8χρονος γιος της 39χρονης ήταν γαντζωμένος πάνω στην μητέρα του όταν την πυροβόλησε ο 36χρονος σύζυγός της.

Η άτυχη γυναίκα ήταν στο παιδικό δωμάτιο όταν ο σύζυγός της την πυροβόλησε αρχικά στην πλάτη και στη συνέχεια όταν εκείνη γύρισε, στον ώμο, τον τράχηλο και τη μασχάλη.

Η 39χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ ο 36χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του. Ο 8χρονος σε κατάσταση σοκ έμεινε για τουλάχιστον 5 ώρες μόνος του στο σπίτι με τους δύο νεκρούς γονείς του και ανήμπορος να αντιδράσει, σύμφωνα με το Mega.

Τραυματίστηκε και εκείνος από τα σκάγια και χειρουργήθηκε στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» στην Θεσσαλονίκη.

Το περιβάλλον της οικογένειας βρίσκεται σε σοκ, ωστόσο η έγνοια όλων τώρα είναι τα 2 παιδιά. Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι καβγάδιζε συχνά και ο δράστης φέρεται να σκότωσε την σύζυγό του επειδή εκείνη ήθελε να χωρίσουν. Τον είχε προειδοποιήσει ότι θα πάρει τα παιδιά και θα φύγει από το σπίτι.

Ο γιατρός που παρακολουθεί τον 8χρονο, κ. Τσικόπουλος είπε ότι «βρέθηκε το παιδάκι να έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στο χέρι με έλλειμμα ιστών στο δεξί αντιβράχιο και σκάγια σε πολλά σημεία, στα ιγμόρια, στην κοιλιά, παντού. Έγινε προσπάθεια αποκατάστασης με τη συνδρομή πολλών ειδικοτήτων. Υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση των γιατρών, ενώ συμμετείχε και πλαστικός χειρουργός από το «Παπανικολάου».

Σύμφωνα με τον γιατρό «το παιδί είναι στη ΜΕΘ και σε στενή ιατρική παρακολούθηση και ευελπιστούμε ότι θα έχουμε καλά αποτελέσματα. Το παιδί παρακολουθείται και από παιδοψυχολόγο και θα έχει μεγάλη υποστήριξη. Η βιολογική κατάστασή του είναι καλή, η ψυχολογική δεν ξέρουμε ακόμα».

Απάντηση