Τρίποντα στα Σχολεία της Χαλκιδικής-Αλλαγή Ημερομηνιών

Τα σχολεία σε Μουδανιά, Μαρμαρά,  Νικήτη, Αγ. Νικόλαο και Ιερισσό, θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά στο άθλημα του Μπάσκετ.

Συγκεκριμένα οι ημερομηνίες του προγράμματος στη Χαλκιδική είναι
25 Μαίου – Μουδανιά
31 Μαΐου – Μαρμαράς
01 Ιουνίου – Νικήτη & Αγ. Νικόλαος
02 Ιουνίου – ΙερισσόςΗ διοργάνωση γίνεται σε συνεργασία με

τις Ενώσεις, τις Τοπικές Επιτροπές της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, των Γραφείων Φυσικής Αγωγής των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης, καθώς επίσης και με την αρωγή των οικείων Δήμων.

Απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια 8 – 12 ετών και έχει σκοπό μέσα από τη σωστή καθοδήγηση να αγαπήσουν οι μικροί μαθητές και μαθήτριες το άθλημα του Μπάσκετ, να αποκτήσουν την κατάλληλη καλαθοσφαιρική εκπαίδευση, εντός κι εκτός σχολικού περιβάλλοντος, και τη σωστή νοοτροπία που απαιτεί ένα ομαδικό άθλημα.

Οι ασκήσεις έχουν επιλεγεί για να μπορούν να εκτελεστούν από το σύνολο των μαθητών ανεξάρτητα από το υπάρχον επίπεδο των δεξιοτήτων τους, ώστε κάθε μαθητής να μπορεί να συμμετάσχει με ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο εκτέλεσης χωρίς δυσκολίες.

Το πρόγραμμα αυτό υλοποιούν Ακαδημαϊκοί, Ομοσπονδιακοί, Περιφερειακοί και Τοπικοί προπονητές/τριες, καθώς και προπονητές/τριες Σωματείων Καλαθοσφαίρισης.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: