Χαλκιδική: Άγνωστη τηλεφώνησε σε σχολείο και προσποιήθηκε τη μητέρα 14χρονης

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης στη Νικήτη Χαλκιδικής. Άγνωστη τηλεφώνησε σε σχολείο και προσποιήθηκε τη μητέρα 14χρονης. Η οικογένεια της μαθήτριας ζητά να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου για να αποκαλυφθεί τι συμβαίνει.

Μία άγνωστη γυναίκα κάλεσε περίπου στις 13:20 στο γυμνάσιο Νικήτης και προσποιούμενη τη μητέρα 14χρονης μαθήτριας της β’ τάξης ζήτησε να μιλήσει μαζί της.

Η ανήλικη είχε σχολάσει πέντε λεπτά νωρίτερα και είχε αποχωρήσει από το σχολείο.

Ο διευθυντής του σχολείου, ο οποίος είχε αντιληφθεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τη γυναίκα που κάλεσε καθώς ακουγόταν αναστατωμένη, τής είπε ότι θα ειδοποιήσουν την ανήλικη. Στη συνέχεια επικοινώνησε με τη μητέρα της, η οποία του ανέφερε ότι δεν έκανε κανένα τηλεφώνημα στο σχολείο.

Η μητέρα του παιδιού ταραγμένη κάλεσε την κόρη της στο κινητό της τηλέφωνο και η μαθήτρια της απάντησε ότι φτάνει σε λίγη ώρα στο σπίτι.

Η άγνωστη γυναίκα κάλεσε για δεύτερη φορά στο γυμνάσιο με απόκρυψη και ζήτησε να μιλήσει και πάλι με την 14χρονη.

Ο διευθυντής, ο οποίος είχε μιλήσει με τη μητέρα του κοριτσιού της είπε «έχει φύγει, γιατί την ζητάς;» και τότε η γυναίκα έκλεισε το τηλέφωνο.

Οι γονείς της 14χρονης μαζί με τον διευθυντή του σχολείου πήγαν στο αστυνομικό τμήμα όπου κατέθεσαν μήνυση κατ’ αγνώστων.

Η μητέρα του παιδιού, ζητά να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου προκειμένου να εντοπίσουν ποιος κάλεσε στο σχολείο.

Χαλκιδική: «Να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου»

«Δεν ξέρω αν ήταν μια πλάκα. Αν ήθελαν να ελέγξουν αν είμαστε σπίτι, να κλείσουν ραντεβού να πάρουν το παιδί. Σαν μάνα σκέφτηκα το χειρότερο. Ζητώ να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου. Δεν ξέρω αν ο εισαγγελέας θα διατάξει κάτι τέτοιο. Εγώ ως γονέας έχω κάθε δικαίωμα να το αναφέρω. Μπορεί να έχει γίνει κάτι παρόμοιο και σε άλλο σχολείο. Ακόμη και να είδε την ανάρτηση που έκανα αυτός που κάλεσε μπορεί να φοβήθηκε. Δεν είναι μόνο το δικό μου το παιδί. Θα πρέπει να είμαστε περισσότερο υποψιασμένοι», ανέφερε στο thestival.gr η μητέρα της 14χρονης.

Απάντηση