Χαλκιδική: Σκότωσε τη γυναίκα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στη Στρατονίκη Χαλκιδικής

Το άγριο φονικό έγινε λίγο μετά τις 11:00 το πρωί στο σπίτι που έμενε η οικογένεια στη Στρατονίκη Χαλκιδικής.

Ο 39χρονος έβαλε στο στόχαστρο την 36χρονη γυναίκα του και την πυροβολησε. Αμέσως μετά έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και έδωσε τέλος στη ζωή του. Μπροστά ήταν το 8χρονο παιδί τους, που είδε σε αυτή την τόσο τρυφερή ηλικία να πέφτουν νεκροί μπροστά του και οι δύο γονείς του.

Το παιδί τραυματίστηκε ελαφρά πιθανόν από θραύσμα, αλλά είναι καλά στην υγεία του. Μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και ήδη υποστηρίζεται ψυχολογικά. Το μικρό παιδί είναι σε κατάσταση σοκ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα είχε αρκετές διενέξεις. Σημειώνεται ότι η οικογένεια έχει ένα ακόμα παιδί, ένα 12χρονο κοριτσάκι, το οποίο την ώρα του φονικού δεν βρισκόταν στο σπίτι, καθώς είχε διανυκτερεύσει στο σπίτι της γιαγιάς του.

Το έγκλημα στη Χαλκιδική έγινε γνωστό, όταν θεία του 39χρονου δράστη και αυτόχειρα πήγε στο σπίτι. Μπήκε μέσα και γρήγορα ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και την αστυνομία

Η αδικοχαμένη γυναίκα καταγόταν από την Ιερισσό ενώ ο δράστης από την περιοχή της Στρατονίκης στη Χαλκιδική, όπου και έμεναν.

Απάντηση