Θρίλερ με 41χρονο που αγνοείται εδώ και 8 μήνες στην Χαλκιδική μετά από τροχαίο ατύχημα

Ο 41χρονος ενεπλάκη σε τροχαίο, βγήκε ζωντανός και έκτοτε δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής – Οι εικασίες πίσω από την εξαφάνιση.

Θρίλερ γύρω από την εξαφάνιση ενός 41χρονου άνδρα από τη Χαλκιδική, τα ίχνη του οποίου έχουν εξαφανιστεί εδώ και μήνες μετά από τροχαίο που είχε. Σύμφωνα με το Star στις 2 Οκτωβρίου 2022 ο Μπάμπης επέστρεφε από το Πευκοχώρι Χαλκιδικής, όπου είχε πάει να επισκεφθεί έναν φίλο του όταν στην περιοχή του Πολύχρονου είχε ένα σοβαρό τροχαίο με το αυτοκίνητο του.

Το όχημα, που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, ντεραπάρισε αλλά ο 41χρονος κατάφερε να βγει ζωντανός. Αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν να βγαίνει από την άμορφη μάζα σιδερικών που είχε μετατραπεί το όχημά του, αλλά έκτοτε τα ίχνη του αγνοούνται. Στο αυτοκίνητό του υπήρχαν το κινητό του, τα χρήματα και όλα τα προσωπικά του αντικείμενα.

«Μπορεί να έχει πάει στο Άγιο Όρος»

«Έτυχε που περνούσε ένα μέλος μας από πίσω και σταμάτησε για τις πρώτες βοήθειες. Είδαμε όλη τη φάση αυτή, πράγματι ένα αυτοκίνητο είχε ντεραπάρει και το παλικάρι είχε βγει από μέσα ζωντανό. Πήγαμε να τον βοηθήσουμε, μας είπε πως ήταν καλά και μας είπε να κοιτάξουμε και τους υπόλοιπους. Εμείς πήγαμε στο αυτοκίνητο για να δούμε αν υπάρχει άλλος, δεν υπήρχε όμως κανείς. Προφανώς το παιδί ήταν ζαλισμένο» είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο Χρήστος Ράμμος, Πρόεδρος Εθελοντικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης ΟΦΚΑΘ.

Και συνέχισε: «Στην επιστροφή μας, τον χάσαμε και ξεκίνησε το μυστήριο με την υπόθεση του Μπάμπη. Όλο αυτό το διάστημα ακούγονταν πολλά ότι μπορεί να έχει πάει στο Άγιο Όρος, γι’ αυτό πέρασε και το διάστημα των 8 μηνών. Αφότου η οικογένεια είδε ότι δεν υπάρχει κανένα νέο, απευθύνθηκε στο γραφείο του ιδιωτικού ερευνητή, Γιώργου Τσούκαλη, ο οποίος έχει ζητήσει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου».

Το μόνο στοιχείο που έχει προκύψει ύστερα από εννέα μήνες που ο 41χρονος θεωρείται αγνοούμενος, είναι το δεξί παπούτσι που εντοπίστηκε την περασμένη Τρίτη, ύστερα από έρευνα που έκαναν οι εθελοντές στο αυτοκίνητο και συνδυάζεται με το αριστερό παπούτσι που είχε βρεθεί στον τόπο του ατυχήματος.

Απάντηση