Κατάφερε να μείνει για δυο χρόνια σε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο και πλήρωσε μόνο για μία νύχτα.

Ένας Ινδός βρίσκεται υπό έρευνα για απάτη, αφού φέρεται να πέρασε συνολικά 603 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων στο Νέο Δελχί, παρότι πλήρωσε μόνο για μία νύχτα.

Στις 30 Μαΐου, ο Ankush Dutta έκλεισε ένα δωμάτιο στο φημισμένο Roseate House Hotel στο Δελχί.

Υποτίθεται ότι έπρεπε να κάνει check out την επόμενη μέρα, αλλά σύμφωνα με τους ερευνητές, κατέληξε να μένει στο ξενοδοχείο συνεχώς μέχρι τις 22 Ιανουαρίου 2021, χωρίς να πληρώσει δεκάρα για τη διαμονή του, το φαγητό, τα ποτά ή άλλες υπηρεσίες που χρησιμοποιούσε στο ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου.

Δεν είναι σαφές πώς ακριβώς ο Ινδός κατάφερε αυτό να το κάνει, αλλά το ξενοδοχείο έχει ήδη καταθέσει καταγγελία εναντίον ενός από τους υπαλλήλους του, τον οποίο η διοίκηση υποπτεύεται ότι συνωμότησε με τον κρυφό επισκέπτη. Η ακριβής φύση της σχέσης τους είναι ασαφής, αλλά οι ερευνητές πιστεύουν ότι ο υπάλληλος μπορεί να έχει λάβει κάποιου είδους οικονομικό κίνητρο για τη βοήθειά τους.

“Μια εγκληματική συνωμοσία σχεδιάστηκε από τον επισκέπτη κ. Ankush Dutta μαζί με κάποιο άγνωστο προσωπικό του ξενοδοχείου”, ανέφερε η First Information Report (FIR).

about:blank

«Σε συνέχεια της εν λόγω συνωμοσίας, το φερόμενο προσωπικό του ξενοδοχείου παραχάραξε, διέγραψε, πρόσθεσε εγγραφές λογαριασμών και παραποίηση μεγάλου αριθμού εγγραφών στον λογαριασμό του εν λόγω επισκέπτη Ankush Dutta στο σύστημα λογισμικού Opera του ξενοδοχείου».

Σύμφωνα με εκπροσώπους του Roseate House Hotel, ο Ankush Dutta κατέφυγε σε διάφορα κόλπα για να παρατείνει τη διαμονή του στο πολυτελές ξενοδοχείο, συμπεριλαμβανομένης της πληρωμής τριών επιταγών σε διαφορετικές χρονικές στιγμές που ήταν ακάλυπτες.

Άλλαξε ακόμη και τα αρχεία για να δείξει ότι άλλα άτομα είχαν πληρώσει για τη διαμονή του, κάτι που αποδείχθηκε ψευδές. Ωστόσο, δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα από όλα αυτά χωρίς τη βοήθεια του προσωπικού του ξενοδοχείου…

Απάντηση