Χαλκιδική: Νέα στοιχεία για το θάνατο της 16χρονης – Εξετάζεται να πέθανε από επιληπτική κρίση

Δεν έχει τέλος ο θρήνος για το θάνατο του 16χρονου κοριτσιού στη Χαλκιδική, που ξεψύχησε μετά την έξοδο με την παρέα της.

Αρχικά, το «σενάριο» που είδε το φως της δημοσιότητας, ήταν το κορίτσι να πέθανε μετά από αλλεργικό σοκ. Η 16χρονη ήταν αλλεργική στα γαλακτοκομικά. Και επειδή ένιωσε αδιαθεσία αφού έφαγε ένα χοτ ντοκ, οι πρώτες υποψίες «έπεσαν» στο φαγητό. Μήπως δηλαδή περιείχε κάποια γαλακτοκομική ουσία που της προκάλεσε αλλεργικό σοκ.

Ωστόσο, τώρα, τα στοιχεία φέρουν στο προσκήνιο και ένα δεύτερο σενάριο: Το κορίτσι να πέθανε μετά από μία επιληπτική κρίση.

Μάλιστα, η μητέρα της 16χρονης, είπε και το πρωί μιλώντας στους δημοσιογράφους, ότι η κόρη της πάθαινε επιληπτικές κρίσεις και έπαιρνε φάρμακα για αυτό.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατος της 16χρονης προήλθε από εισρόφηση αναχθέντος γαστρικού περιεχομένου. Να σημειωθεί ότι αναμένονται περισσότερες εργαστηριακές και τοξικολογικές εξετάσεις, ενώ η οικογένεια υποστηρίζει ότι το κορίτσι υπέστη αλλεργικό σοκ.

Η απάντηση του ιδιοκτήτη του εστιατορίου που έφαγε η 16χρονη στην Χαλκιδική

Την ίδια ώρα ο ιδιοκτήτης του καταστήματος που πήγε και έφαγε η 16χρονη στην Χαλκιδική και στη συνέχεια έχασε τη ζωή της δίνει την δική του εκδοχή στην υπόθεση.

«Καταρχήν είναι ψέμα αυτό που διαδίδεται ότι το παιδί κατέληξε στο μαγαζί μας. Εμείς μάθαμε ότι μετά από εμάς το κορίτσι πήγε για ένα ποτό και τελικά κατέληξε στα 2 χιλιόμετρα από εμάς μπροστά από ένα εστιατόριο και μετά από κάποια ώρα. Στη σερβιτόρα που της πήρε την παραγγελία δεν έκανε κάποια συγκεκριμένη ερώτηση για το φαγητό, σύμφωνα με την υπάλληλο μου. Αν μας είχε ενημερώσει για κάποια αλλεργία θα ψάχναμε όλες τις ετικέτες από τα προϊόντα. Το κορίτσι παρήγγειλε ένα hot dog χωρίς μουστάρδα. Τα λουκάνικα που χρησιμοποιώ είναι επώνυμα. Θα έπρεπε να μας είχε ενημερώσει, αυτό είναι σίγουρο. Το περιστατικό το πληροφορηθήκαμε από τα κοινωνικά δίκτυα».

Απάντηση