Γιάννης Τζίτζιος: TΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ, ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΥΔΕΙΣ

Από τον Εφιάλτη μέχρι τον Ιούδα και από τον Μιρ Τζαφάρ μέχρι τον Μπένεντικτ Άρνολντ, η ιστορία είναι γεμάτη με προδότες που με αντάλλαγμα χρήματα και αξιώματα ξεπούλησαν πατρίδα, φίλους, αρχές και αξίες.

Η επιθυμία για αξιώματα ή άλλα οφέλη οδηγεί και στις μέρες μας πολλούς να ξεπουλήσουν τις αρχές τους και να εθελοτυφλούν ακόμα και μπροστά στην ανομία (όπως ναρκωτικά, μαστροπεία, εκφοβισμό κλπ). Χωρίς να σκεφτούν τις συνέπειες των πράξεών τους, προδίδουν την αφοσίωσή τους προς τον τόπο και τους φίλους τους. Ανταλλάσσουν την εντιμότητά τους για προσωρινά ατομικά πλεονεκτήματα, αγνοώντας τη βαθύτερη αξία της αφοσίωσης και της ενότητας.

Δεν χρειάζεται καμία κουκούλα για να τους αναγνωρίσουμε, αφού η προδοσία είναι πράξη, όπου η μάσκα δεν κρύβει την αλήθεια.

Ο ρόλος της αυτοδιοίκησης είναι ζωτικής σημασίας και δε μπορούμε να την εμπιστευθούμε σε αυτούς που αντιμετωπίζουν την συμμετοχή σ’ αυτές τις εκλογές ως μέσο προσωπικής ανέλιξης και εξυπηρέτησης προσωπικών συμφερόντων.

Είναι αναγκαίο να εμπλακούν άνθρωποι που αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα της εντολής των πολιτών, που αναγνωρίζουν την αξία της αυτοδιοίκησης και την μοναδικότητα του τόπου μας.

Σε τελική ανάλυση, να θυμίσω ότι την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς.

Έπεσε σε μας ο κλήρος και αποτελεί καθήκον μας, να διασφαλίσουμε ότι οι αξίες και ο σεβασμός προς τον τόπο μας, τα παιδιά μας και τους πολίτες θα κυριαρχήσουν πάνω από την προδοσία, το προσωπικό όφελος και τον εγωισμό.

Ο Συνδυασμός μας «Ανάπτυξη Ξανά» κατεβαίνει στις εκλογές του Οκτώβρη ισχυρός, με έμπειρα στελέχη και νέους με όραμα για τον τόπο, που αδιαφορούν μπροστά στις σειρήνες των προσωπικών ανταλλαγμάτων.

Αφήνουμε στο περιθώριο αυτούς που επιλέγουν τη στασιμότητα της Σιθωνίας και το ατομικό τους συμφέρον.

Με τη δύναμη του κόσμου και όχι τις πρόσκαιρες συναλλαγές είμαστε εδώ αποφασισμένοι με σταθερές αρχές και αξίες, για μια Σιθωνία που μας αξίζει!

Απάντηση