Γιατί οι άντρες έλκονται από τις μεγαλύτερες γυναίκες;

Στις μέρες μας όλο και περισσότερες γυναίκες έχουν σχέση με μικρότερους άντρες. Κάποτε ήταν ταμπού. Τώρα πια όχι.

Πριν κάποια χρόνια ήταν αποδεκτό για έναν άνδρα να έχει σχέση με μία νεότερη γυναίκα, ενώ το αντίθετο ήταν θέμα αρνητικού σχολιασμού.

Τα πράγματα άρχισαν σιγά σιγά να αλλάζουν, όταν όλο και περισσότερες διασημότητες δημοσιοποιούσαν τη σχέση τους με διάφορα ηλικίας: Madonna, Mariah Carey, Jennifer Lopez, Joan Collins, Sandra Bullock κ.α. Έτσι, ο κόσμος άρχισε να εξοικειώνεται με την ιδέα.

Μάλιστα, σχετικά πρόσφατα έγινε ευρέως γνωστή η σχέση (και γάμος) του Προέδρου της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν με την κατά 25 χρόνια μεγαλύτερη του Μπριζίτ Τρονιέ. Παλιότερα αυτή η σχέση θα ήταν εμπόδιο στο να εκλεγεί, καθώς ο κόσμος θα έβλεπε τη σχέση με στραβό μάτι και θα τη θεωρούσε ανάρμοστη.

Τί είναι αυτό που τραβά τους άντρες σε μια μεγαλύτερη γυναίκα;

  1. Έχουν σε έλεγχο τις ορμόνες τους.
    Μια γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας είναι λιγότερο πιθανό να έχει τις παράλογες συναισθηματικές εκρήξεις μιας νεότερης. Έχει μάθει να τις κουμαντάρει. Αυτό σημαίνει λιγότερη συναισθηματική πίεση στον άντρα.

2. Ξέρουν τί θέλουν στο κρεβάτι.
Η γοητεία μίας μεγαλύτερης γυναίκας είναι ότι έχει μερικά εξτρά σεξουαλικά κόλπα στο μανίκι της, λόγω εμπειρίας. Επιπλέον, είναι πιο πιθανό να είναι σε επαφή με τη σεξουαλικότητά της, να ξέρει δηλαδή ακριβώς πώς λειτουργεί το σώμα της και τί θέλει στο κρεβάτι. Το γεγονός αυτό κάνει ευκολότερο, για έναν άντρα, να την ευχαριστήσει.

3. Δεν έχουν εμμονή με το τέλειο σώμα.
Οι άνδρες ελκύονται από τις καμπύλες μιας μεγαλύτερης γυναίκας αλλά κυρίως από την αυτοπεποίθησή της. Συνήθως, οι νεότερες έχουν ανασφάλεια με το σώμα τους και έχουν ως πρότυπο μοντέλα. Αυτή την ανασφάλεια τη βγάζουν στους συντρόφους τους, κυρίως στο κρεβάτι: “σβήσε τα φώτα, μη κοιτάς την κοιλιά μου, μη με δεις τελείως γυμνή”. Από την άλλη πλευρά, μια μεγαλύτερη γυναίκα ξέρει ότι έχει ελαττώματα, αλλά γνωρίζει ότι αυτό δεν επηρεάζει την ευχαρίστηση που μπορεί να δώσει ή να πάρει. Είναι άνετη και το δείχνει.

4.Δεν πιέζουν για δέσμευση.
Όταν υπάρχει λιγότερη πίεση για δέσμευση, τότε μπορείς να ευχαριστηθείς πραγματικά τη σχέση. Μια μεγαλύτερη γυναίκα είναι πιο πιθανό να είχε μακροχρόνιες σχέσεις στο παρελθόν, κι έτσι είναι λιγότερο πιθανό να θέλει να “γραπωθεί” σε έναν καινούριο σύντροφο. Απολαμβάνει αυτό που ζει τώρα και δεν προσπαθεί να φτιάξει κανόνες και πλάνα για το μέλλον. Έτσι, ο άντρας νιώθει ελεύθερος και όχι καταπιεσμένος.

5. Είναι πιο ανεξάρτητες.
Έχει πιθανώς τη δική της επιτυχημένη καριέρα ή μια οικογένεια για να φροντίζει. Βασικά, έχει τη δική της ζωή. Ένας άντρας θεωρεί ελκυστικό μια γυναίκα να μην εξαρτάται από αυτόν. Μια μεγαλύτερη δεν πρόκειται να αφήσει τη ζωή της να περιστρέφεται γύρω από έναν άντρα. Έχει τις δικές της προτεραιότητες. Χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται για τον σύντροφό της.

  1. Έχουν εμπειρία.

Έχουν εμπειρία στην αγάπη, τη ζωή, τις σχέσεις, την καριέρα… Αυτό κάνει τις συζητήσεις μαζί τους ενδιαφέρουσες και διεγερτικές. Ένας νεότερος άντρας έχει να μάθει πολλά από μια μεγαλύτερη γυναίκα…

Απάντηση