Πληρώνεται το Market Pass 2 – H δεύτερη πληρωμή

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την πληρωμή του Market pass 2 η οποία αφορά την οικονομική ενίσχυση των μηνών Αυγούστου Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου 2023.

Σήμερα ή το αργότερο αύριο αναμένεται να καταβληθούν οι οικονομικές ενισχύσεις του περασμένου τριμήνου σε όσους δικαιούχους έχουν υποβάλλει αιτήσεις και τηρούν τις προϋποθέσεις.

Σύμφωνα λοιπόν με τις νέες προϋποθέσεις η καταβολή των ενισχύσεων των μηνών Αυγούστου, Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου 2023 για το market pass διαμορφώνεται ως εξής:

-Για όσους έχουν υποβάλει αίτηση ενίσχυσης με έκδοση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας ή πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό έως την 31η Οκτωβρίου, η ενίσχυση αποστέλλεται στο τραπεζικό ίδρυμα για πίστωση στην ψηφιακή χρεωστική κάρτα ή πληρωμή έως την 5η Νοεμβρίου 2023.

-Για όσους θα υποβάλλουν αίτηση ενίσχυσης με έκδοση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας ή πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό μετά την 31η Οκτωβρίου 2023 και έως την 8η Ιανουαρίου 2024, η ενίσχυση αποστέλλεται στο τραπεζικό ίδρυμα για πίστωση στην ψηφιακή χρεωστική κάρτα ή πληρωμή έως την 15η Ιανουαρίου 2024.

Σημειώνεται ότι ενδέχεται λόγω επεξεργασίας των στοιχείων από τις τράπεζες, οι δικαιούχοι να δουν τα ποσά πιστωμένα 1-2 ημέρες αργότερα από τις ανωτέρω αναφερθείσες ημερομηνίες.

Απάντηση