Μίλησαν για μεταγραφές Σαββίδης και Λουτσέσκου!

Διαδοχικές συσκέψεις είχε σήμερα ο Ιβάν Σαββίδης! Μία με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και μία με τους συνεργάτες του στην ΠΑΕ!

Στον προπονητή του ΠΑΟΚ, ο ισχυρός άντρας του Δικεφάλου εξέφρασε τη χαρά του για την πρωτιά στον όμιλο και του ζήτησε να συνεχίσει την «αγώνα με τον αγώνα» προσέγγιση.

Να αφήσουμε πίσω τους πανηγυρισμούς και να επικεντρωθούμε στον αγώνα εναντίον της Λαμίας” του είπε χαρακτηριστικά, με τους δύο άντρες να συζητούν μεταξύ άλλων και την στρατηγική στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Στα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης εξέφρασε την υπερηφάνειά του για την μεγαλειώδη εκδρομή των φιλάθλων του Δικεφάλου χωρίς να συμβεί το παραμικρό πρόβλημα στη Φρανκφούρτη και το πόσο χαρούμενο τον έκανε το γεγονός πως μια ιστορική βραδιά, την παρακολούθησαν τόσοι Έλληνες της διασποράς, αλλά και εκδρομείς.

Επιπλέον, ζήτησε συνεχή προσπάθεια ώστε ο κόσμος να έρχεται και να στηρίζει την ομάδα σε όλους τους αγώνες και να μεγαλώσει η συσπείρωση, τώρα που εμφανίζονται οι αναμενόμενες προσπάθειες αποσυσπείρωσης από συγκεκριμένα κέντρα που «τρόμαξαν» με τις επιδόσεις του ΠΑΟΚ.

Δεν πρέπει να μας επηρεάζει τίποτα. Πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι και μόνοι μας τον δύσκολο δρόμο που έχουμε μπροστά μας. Είναι δεδομένο πως δεν χαίρονται πολλοί που μας είχαν ξεγραμμένους, αλλά εμείς οφείλουμε να ενισχύσουμε τη δική μας ενότητα και να μην ασχολούμαστε με εκείνους” τόνισε χαρακτηριστικά!

Τέλος, ο Ιβάν Σαββίδης ενημερώθηκε για το προπονητικό κέντρο και τις εξελίξεις με τον Δήμο Θέρμης, ζητώντας να επισπευστούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε το όλο θέμα να προχωρήσει άμεσα, σε ότι αφορά τις ανακοινώσεις και την εκκίνηση των εργασιών.

Απάντηση