Χριστουγεννιάτικη γιορτή Δημοτικού Ωδείου Κασσάνδρειας

Στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, πραγματοποιήθηκετο Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023 χριστουγεννιάτικη γιορτήστο Δημοτικό ΩδείοΚασσάνδρειαςμε την συμμετοχή του τμήματος μουσικής αγωγής.

Μας τραγούδησαν και μας παρουσιάσαντις τεχνικές που διδάχθηκαν με τη συνοδεία πιάνουκαι με την καθοδήγηση της δασκάλαςμουσικήςΒικτωρίαςΚλεάνθουςκαιαπολαύσαμε ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα.Ο χώρος γέμισε με τις μελωδίες των μικρών μουσικών μας και της ορχήστρας κλασσικής μουσικής του Ωδείου, που έδωσαν χρώμα στην εκδήλωση, κλείνοντας με αυτόν τον αξέχαστο τρόπο το 2023, μια επιτυχημένη χρονιά λειτουργίας του Ωδείου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε βράβευση των μαθητών Κυριακής Νταλιάρη, Βασιλείου Τύπου, και Ευαγγελίας Φώτηπου πέρασαν τις εξετάσεις με επιτυχία και πήραν πτυχίο αρμονίας από το αναγνωρισμένο από το κράτος Ωδείο Κασσάνδρειας γιατο σχολικό έτος 2022-2023. Στην συνέχεια μοιράστηκαν δώρα σε όλους τους μικρούς μαθητές,που γέμισαν με χαρά τα πρόσωπά τους,για να τους ευχαριστήσουμε κι εμείς με τη σειρά μας για το όμορφο έτος που περάσαμε παρέα!

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Κ

Απάντηση