Ανοίγει τον Ιούνιο νέο 5άστερο ξενοδοχείο στην Χαλκιδική

Ολοκληρώνεται η νέα επένδυση της Hyatt στη Χαλκιδική καθώς τον Ιούνιο ανοίγει το νέο 5άστερο ξενοδοχείο Zoëtry.

Το νέο Zoëtry Halkidiki Resort & Spa βρίσκεται στην περιοχή της Σάνης, σκαρφαλωμένο στην πλαγιά ενός βράχου, προσφέροντας εκπληκτική θέα και στα γύρω κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου Πελάγους και τον Όλυμπο στην απέναντι ακτή της Πιερίας.

Το νέο ξενοδοχειακό συγκρότημα θα διαθέτει 105 δωμάτια και σουίτες.

Ένας πανοραμικός ανελκυστήρας θα παρέχει στους επισκέπτες αποκλειστική πρόσβαση στην παραλία απευθείας από τον χώρο του ξενοδοχείου.

Το Zoëtry Halkidiki θα διαθέτει σπα, γυμναστήριο, εξωτερική πισίνα, δύο γκουρμέ à la carte εστιατόρια, ένα μπουφέ και τρία μπαρ.

Σύμφωνα με το σύστημα κρατήσεων του ξενοδοχείου, οι πρώτοι επισκέπτες του θα διαβούν τις πύλες του την 1η Ιουνίου 2024.

Το opening του Zoëtry Halkidiki αναμένεται να ενισχύσει την παρουσία του brand της Hyatt στην Ελλάδα, η οποία περιλαμβάνει επί του παρόντος το Grand Hyatt Athens, το Hyatt Regency Θεσσαλονίκη, το Alua Soul Zakynthos, το Dreams Corfu Resort & Spa που άνοιξε το 2023 και το Magma Resort Santorini, μέρος της συλλογής The Unbound από τη Hyatt.

Τι λένε οι πρωταγωνιστές

“Είμαστε ενθουσιασμένοι για την επέκταση του brand Zoëtry Wellness & Spa Resorts στην Ελλάδα, μια αγορά που είναι ώριμη με ευκαιρίες ανάπτυξης για εξατομικευμένη εμπειρία all-inclusive, για την οποία είναι γνωστή η εταιρεία”, δήλωσε ο Javier Coll, πρόεδρος του ομίλου, κατά την ανακοίνωση της επένδυσης.

“Η ευρωπαϊκή αγορά προσφέρει απίστευτες δυνατότητες για το χαρτοφυλάκιο Inclusive Collection, δεδομένων των πολλών καθιερωμένων και αναδυόμενων προορισμών που είναι οι κατάλληλοι. Καθώς συνεχίζουμε να διευρύνουμε το αποτύπωμα του brand μας σε όλη την Ευρώπη, ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε τις υψηλές μας προσφορές σε νέους και υπάρχοντες επισκέπτες, μέλη του World of Hyatt και πελάτες” είχε συμπληρώσει.

Απάντηση