ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΙΕΡΙΣΣΟΥ

Ακολουθώντας την παράδοση ετών της Εκκλησίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ ευλόγησε και έκοψε τη Βασιλόπιτα των Γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως στην Αίθουσα του Θρόνου του Μητροπολιτικού Μεγάρου της Αρναίας.

Παρόντες ο Πρωτοσύγκελλος Παν. Αρχιμ. π. Ιγνάτιος Ριγανάς, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Παν. Αρχιμ. π. Δωρόθεος Ζέρβας, ο Προϊστάμενος του Ι.Μ.Ν Αγ. Στεφάνου Αρναίας Παν. Αρχιμ. π. Παΐσιος Σουλτανικάς, ο Διάκονος π. Νικόλαος Τσεπίσης, οι συνεργάτες του Μητροπολίτη στα Γραφεία μας Παν. Αρχιμ. π. Νικόδημος Κωτινούδης, κ. Πετρος Κοτρότσιος, κ. Κοσμάς Ζαμπούνης και κ. Γεώργιος Αρβανίτης.

Το παρόν επίσης έδωσαν η Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής κα Αικατερίνη Ζωγράφου, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Γεώργιος Θαλασσινός και Νικόλαος Αυγερινός και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιεροψαλτών της Μητροπόλεώς μας κ. Ιωάννης Κέκερης.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους το 2024 να καταστεφθεί με υγιεία, να στερεωθεί περισσότερο η Εκκλησία και το Έθνος μας και ο καθένας να απολαύσει παρά Θεού παν τι το ποθητόν και θεάρεστον!

Κοπή Βασιλόπιτας 2024

Απάντηση