Θεατρική παράσταση “TOC-TOC” της Θεατρικής Ομάδας Ενηλίκων του Π.Σ. Φάρου

Η τελευταία παράσταση για τη Θεατρική Ομάδα Ενηλίκων του Π.Σ. ‘’Ο Φάρος‘’ και την παράσταση ‘’Toc – Toc‘’ του Λοράν Μπαφιέ σε σκηνοθεσία της Μίνας Βλαστού, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τη στήριξη του Συλλόγου Γονέων με νεοπλασματικές ασθένειες “ΛΑΜΨΗ”.
Ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας, ο οποίος παρευρέθηκε στην παράσταση, κατά τον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην κοινωνική δράση του Δήμου Νέας Προποντίδας. Συγκεκριμένα, μίλησε για την κοινωνική ευθύνη του Δήμου μας και τις δράσεις που ακολουθεί ώστε να ενημερώνει και να εγγράφει εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Νέας Προποντίδας. Παράλληλα μίλησε για την προωθηση της ιδέα της εθελοντικής προσφοράς και την σημασία της εγγραφής νέων εθελοντών δοτών αιμοποιητικών κυττάρων στην Ελληνική και την Παγκόσμια Δεξαμενή.
Ακόμη, την εκδήλωση χαιρέτισε ο κ. Παπανικολάου Αστέριος- εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων με νεοπλασματικές ασθένειες “ΛΑΜΨΗ”, ευχαριστώντας τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Φάρο» για την σημαντική αυτή προσφορά.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Δήμος μας έκανε εγγραφή και ενημέρωση για εθελοντές δότες μυελού των οστών.
Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Νέας Προποντίδας.

Απάντηση