Κοπή πίτας και ανακήρυξη του Μητροπολίτη Ιερισσού σε επίτιμο Πρόεδρο του Συλλόγου “Ενσυναίσθηση “

Εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας στο χωριό των πολύτεκνων τον Στανό, από τον εθελοντικό σύλλογο “Ενσυναίσθηση “, με την ανακήρυξη ως επίτιμου προέδρου ,του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου όρους και Αρδαμερίου κ.κ. Θεόκλητου.

ε ζεστή ατμόσφαιρα,πραγματοποιήθηκε,χθες το βράδυ,στο κέντρο δεξιώσεων “Διαμάντι “,στον Στανό,η κοπή βασιλόπιτας και ο ετήσιος οικονομικός απολογισμός του συλλόγου μας.

Η εκδήλωση, επίσης,π εριελάμβανε μια συγκινητική και σημαντική στιγμή, για την οικογένεια της Ενσυναίσθησης.

Μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ., ανακηρύσσαμε επίτιμο πρόεδρο του συλλόγου μας, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιερισσού Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ.κ. Θεόκλητο,ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της πολυετούς διακονίας και προσφοράς,στην εκκλησία και στην κοινωνία μας.

Τον ευχαριστούμε πολύ που αποδέχθηκε την πρόταση μας, όπως επίσης τον ευχαριστούμε πολύ για την ένθερμη,αμέριστη,ηθική συμπαράσταση και αγάπη προς τον Σύλλογο μας.

Προς τιμήν του,τραγούδησε η χορωδία Στανού, του Δήμου Αριστοτέλη και στη συνέχεια απολαύσαμε ζωντανή μουσική με την ορχήστρα του Στανού.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιερισσού Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ.κ. Θεόκλητος,ο εφημέριος της ενορίας μας Πάτερ Κωνσταντίνος Αγούλας, ο Αρχιμανδρίτης π.Ευλόγιος Τσαλαπατάνης, ο Αρχιμανδρίτης πάτερ Νικόλαος Τσολούφης, ο Διάκονος π. Νικόλαος Τσεπίσης, ο Αρχιμανδρίτης π. Νικόδημος Κωτινούδης.

Ο πρώην υπουργός και Δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Χρήστος Πάχτας,ο πρόεδρος πανελλήνιας ομοσπονδίας ξενοδόχων κ. Grigoris Tasios ,ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αριστοτέλη κ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΕΚΕΡΗΣ ,οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αριστοτέλη ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ , Γιώργος Θαλασσινός Μαρια Ενεχηλιδου , Κωνσταντίνος Πασχάλης . Η πρόεδρος της ΑΞΤΑΔΑ Μαριλένα Ζαμάνη ,η πρόεδρος της επιτροπής Τουρισμού Σαραντούδα Μαρία ,οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σοφια Ισαακιδου και Χριστάρας Δημήτρης.

Ο πρόεδρος Στανού Δημήτρης Τάνια Τριανταφυλλίδης ,ο τοπικός σύμβουλος κ.Γερακούδης Δημήτρης,η πρόεδρος της κοινότητας Αρναίας Ειρήνη Γιαννούση ,ο πρόεδρος του Στρατωνίου κ. Ποδαράς,ο πρόεδρος της κοινότητας Σταγείρων Δημήτρης Φαναράς .

Η πρόεδρος του ΚΑΠΗ Στανού Μαρια Στεφανη ,η πρόεδρος Γυναικών Στανού κ. Ευαγγελία Καβλίτση ,ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Στανού κ.Στέφανος Κασαμπαλής, ο πρόεδρος Δασικού Συνεταιρισμού Giorgos Katsiaggelos η πρόεδρος Γυναικών Στρατωνίου Marianna Karava ,η πρόεδρος Γυναικών Νεοχωρίου Pigi Tsioga .

Θερμά συγχαρητήρια στην χορωδία Στανού,για την άρτια παρουσία τους και στην κ. Μαρία Στεφανή.

Ευχαριστούμε όλους τους επαγγελματίες για τις προσφορές τους.

Ευχαριστούμε την διεύθυνση του καταστήματος,την κ. Παρασκευή Χαλκιά και τα υπέροχα παιδιά της Μαρία και Κωνσταντίνο για την υπέροχη φιλοξενία και την άψογη εξυπηρέτηση.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς,που μας τιμήσατε με την παρουσία σας,οι ευχές που δεχθήκαμε, μας δίνουν δύναμη και κουράγιο.

Απάντηση