Ο Δήμος Αριστοτέλη πενθεί τον Γεώργιο Κατσιαμούρη


Ο Δήμαρχος και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αριστοτέλη, αποχαιρετούν με οδύνη τον διατελέσαντα Δήμαρχο του καποδιστριακού Δήμου Αρναίας (2003-2006) Γεώργιο Κατσιαμούρη, που «έφυγε» σήμερα από κοντά μας, σε ηλικία 72 ετών.
Ο Γεώργιος Κατσιαμούρης, υπηρέτησε τον τόπο του και τους συμπολίτες του, όχι μόνο ως δήμαρχος, αλλά και επί σειρά ετών μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο του τότε Δήμου Αρναίας, την Επιμορφωτική και Εκπολιτιστική Εταιρεία Αρναίας και την επαγγελματική και επιστημονική του δραστηριότητα ως φαρμακοποιός.
Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος Αριστοτέλη θα αναλάβει τη δαπάνη ταφής και κατάθεσης στεφάνου εις μνήμην του εκλιπόντος, ενώ αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου με επικεφαλής τον Δήμαρχο Στέλιο Βαλιάνο, θα παραστεί στην κηδεία που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη στις 12:00 το μεσημέρι στον Ι.Ναό του Αγίου Στεφάνου της Αρναίας.
Ο Δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Στέλιος Βαλιάνος, δήλωσε σχετικά:
«Πενθούμε την απώλεια του ανθρώπου, του επιστήμονα, του οραματιστή αυτοδιοικητικού που αγάπησε και υπηρέτησε τον τόπο του, με κάθε τρόπο που μπορούσε. Ο Γιώργος Κατσιαμούρης, συνέδεσε το όνομά του, με τη λήψη και υλοποίηση σημαντικών αποφάσεων για την ανάπτυξη και τον πολιτισμό, μέσα από δράσεις και έργα που ενίσχυσαν την εξωστρέφεια, την ανάπτυξη και την ποιότητα ζωής, κληροδοτώντας στην Αρναία σημαντικά τοπόσημα. Ήταν ένας οραματιστής που με τη δράση του αποτελεί για εμάς τους νεότερους φωτεινό παράδειγμα. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Και σύντομα θα συζητήσουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο, πρόταση να τιμήσουμε τη μνήμη του όπως αρμόζει στον Γεώργιο Κατσιαμούρη, με την απόδοση του ονόματός του, σε κατάλληλο δρόμο της Αρναίας.»

Απάντηση