Μόνο φυσικά έγγραφα στον έλεγχο τροχαίας, τέλος το gov.gr wallet

Τελικά η ομάδα που διαχειρίζεται το gov.gr wallet πρόσθεσε στις ερωτοαπαντήσεις το σχετικό εδάφιο που διευκρινίζει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο τι ισχύει στον έλεγχο τροχαίας. Ουσιαστικά μπαίνει τέλος στο gov.gr wallet και να τι αναφέρεται χαρακτηριστικά:

Μπορώ να επιδείξω τις πληροφορίες των οχημάτων μου μέσω της εφαρμογής Gov.gr Wallet σε έλεγχο της Τροχαίας;

Όχι, το έγγραφο MyAuto που περιλαμβάνεται στην εφαρμογή Gov.gr Wallet είναι πληροφοριακού χαρακτήρα. Δεν έχει την ίδια νομική ισχύ με τα φυσικά έγγραφα που παρέχουν τις ίδιες πληροφορίες και δεν είναι υποχρεωτικά αποδεκτό από τις Αρχές της χώρας, όπως η Τροχαία. Συνεπώς, σε έλεγχο της Τροχαίας, θα χρειαστεί να παρουσιάσετε τα φυσικά έγγραφα που πιστοποιούν τις πληροφορίες των οχημάτων σας.

Εν ολίγοις το gov.gr wallet υπάρχει απλά για δική σου ενημέρωση ως προς το δίπλωμα και τις πληροφορίες του MyAuto ξεκαθαρίζοντας οριστικά το εν λόγω θέμα.

One thought on “Μόνο φυσικά έγγραφα στον έλεγχο τροχαίας, τέλος το gov.gr wallet

  1. Καλημέρα,
    Είναι λανθασμένο ως προς το σκέλος του διπλώματος που ισχύει κανονικά το ψηφιακό και δεν χρειάζεται το φυσικό έγγραφο. Μόνο τα του ΜyAuto δλδ ΚΤΕΟ, Τελη κυκλοφορίας κλπ είναι αυτά που χρειάζονται σε φυσική μορφή.

Απάντηση