Απεργιακές κινητοποιήσεις μεταλλωρύχων στη Χαλκιδική με την Πολιτική και Θρησκευτική ηγεσία στο πλευρό τους

Γενική Απεργία των μεταλλωρύχων με ηχηρό απεργιακό μήνυμα έστειλαν σήμερα, δεκάδες εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους που συγκεντρώθηκαν στη διασταύρωση της Μεγάλης Παναγιάς προς Σκουριές.

Στο πλευρό των εργαζομένων βρέθηκε και σήμερα ο Μητροπολίτης Ιερισσού κ. κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ, συνοδευόμενος απο τον Παν. Αρχιμ. π. Ιγνάτιος Ριγανά και τον Αρχιμανδρίτη Νικόδημο Κωτινούδη, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας εξέφρασε για ακόμη μία φορά τη συμπαράστασή του στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων.

Δίπλα στους εργαζόμενους στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματα τους βρέθηκε ο βουλευτής Χαλκιδικής κ. Απόστολος Πάνας ο δήμαρχος Αριστοτέλη κ Βαλιάνος, οι Αντιδήμαρχοι κ. Θαλασινός Γεώργιος, κ. Αυγερινός Νικόλαος και ο κ.Μάγγος Μιχαήλ, ο Πρόεδρος, του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αριστοτέλη κ Κέκερης Ιωάννης, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Αστέριος Τζιτζιρίκας, η Πρόεδρος της ΑΞΤΑΔΑ κ, Μαριλένα Ζαμάνη, οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων Μ. Παναγίας και Στανού και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Αριστοτέλη

Οι απεργοί δήλωσαν ότι είναι σε ετοιμότητα για νέες κινητοποιήσεις, που θα αποφασίσουν τις επόμενες μέρες τα σωματεία.

Απάντηση