Γ. Γιώργος: Αυτονόητη η στήριξή μας σε κάθε δίκαιο και νόμιμο αίτημα των εργαζομένων.

Γι άλλη μια φορά στην πολύπαθη ΒΑ Χαλκιδική κάποιοι προσπαθούν να πυροδοτήσουν το ήρεμο κλίμα, δημιουργώντας συνθήκες κοινωνικής αναταραχής, εξωθώντας με τις απαιτήσεις και τις απειλές τους, σύμφωνα με τις δηλώσεις των εκπροσώπων των σωματείων των εργαζομένων, στα άκρα την κατάσταση, αναφέρει μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Χαλκιδικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Γιώργου και συνεχίζοντας τόνισε:

Αντί λοιπόν της τήρησης και πλήρους εφαρμογής της εργατικής νομοθεσίας και των περιβαλλοντικών όρων λειτουργίας της επιχείρησης, καθώς και της στήριξης των εργαζομένων και την βελτίωση των συνθηκών εργασίας τους, προτείνουν υπογραφή σύμβασης η οποία θα προβλέπει 12ωρη εργασία παντού( υπόγεια κ επιφάνεια ),κατάργηση αργιών και εργασία για όλη (365) την διάρκεια του έτους.

Θα πρέπει όμως να γνωρίζουν ότι θα βρούν απέναντί τους όλη την τοπική κοινωνία η οποία ειδικά αυτή την περίοδο έχει ανάγκη από κοινωνική ειρήνη και ηρεμία.

Αυτονόητη η στήριξή μας επομένως σε κάθε δίκαιο και νόμιμο αίτημα των εργαζομένων.-

Aκολουθήστε μας στο Google News!


To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.


Απάντηση