Ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης κ. Στάθης Κωνσταντινίδης στο Δήμο Σιθωνίας

Τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2024, στο Δήμο Σιθωνίας βρέθηκε ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης κ. Στάθης Κωνσταντινίδης εν όψει της περιοδείας του στη Χαλκιδική. Τον Υπουργό υποδέχθηκε στο χώρο του Δημαρχείου, Ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Ιωάννης Μαλλίνης.

Κατά τη διάρκεια της παραγωγικής συζήτησης που ακολούθησε, ο Δήμαρχος Σιθωνίας σκιαγράφησε τα προβλήματα του Δήμου, ενώ αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται εκ μέρους του ιδίου και των συνεργατών του για μια διαρκή ανοδική πορεία που θα επιφέρει πολλαπλά ωφέλη και ανάπτυξη στο Δήμο Σιθωνίας.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος μαζί με τον Υπουργό επισκέφθηκαν το Δημοτικό Σχολείο του Αγίου Νικολάου, προκειμένου ο πρώτος να τον ενημερώσει για την επικινδυνότητα της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του σχολικού χώρου -λόγω της εμφάνισης εκτεταμένων ρωγματώσεων- αλλά και για το αίτημα χρηματοδότησης προς τα συναρμόδια Υπουργεία, όσον αφορά αυτό το μείζων θέμα. Ο κ. Κωνσταντινίδης δεσμεύτηκε από τη μεριά του ότι θα σκύψει με προσοχή στο εν λόγω θέμα που ταλαιπωρεί τόσο την εκπαιδευτική κοινότητα, όσο και την τοπική κοινωνία του Αγίου Νικολάου και θα συμβάλει ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την αποκατάσταση του χώρου.

«Ευχαριστώ τον Υπουργό κ. Κωνσταντινίδη για τη σημερινή επίσκεψη στο Δήμο Σιθωνίας, ιδιαίτερα γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία να αναπτύξω τις θέσεις της νέας Δημοτικής Αρχής και την ατζέντα των έργων, αλλά ταυτόχρονα να καταθέσω και τα σημαντικά προβλήματα που απασχολούν το Δήμο μας, όπως και αυτό της επικινδυνότητας του δημοτικού σχολείου του Αγίου Νικολάου. Τον ευχαριστώ για το ενδιαφέρον του και είμαι βέβαιος πως η καλή μας συνεργασία θα αποφέρει αποτελέσματα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος κ. Ιωάννης Μαλλίνης.

Απάντηση