Με τεράστια επιτυχία το 2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Χρήστος Κρημνιανιώτης»

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Χρήστος Κρημνιανιώτης» στη μνήμη του αγαπημένου μας συγχορευτή και φίλου.

Ευχαριστούμε όλους όσοι παρευρεθήκατε στην εκδήλωση. Η τεράστια αγάπη σας και η διαρκής στήριξη σας μας κάνει πιο δυνατούς!

Ευχαριστούμε ξεχωριστά τους χορηγούς μας Broken Cup, τυροκομικά Χριστιανός, Βαβδινός δομικά υλικά, ΚΤΕΟ Μαχαιράς, Αρτοζαχαροπλαστείο Μελισσίδου, την Νίκη Πολυγύρου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεταμόρφωσης και την Τοπική Κοινότητα Γαλάτιστας για την παραχώρηση τραπεζοκαθισμάτων, τον διευθυντή του Γυμνασίου Πολυγύρου κύριο Πασπαλά Σταμάτη για την παραχώρηση των αιθουσών του σχολείου για τους φιλοξενούμενους, τον κύριο Αυγερινό Μιχάλη για την βοήθεια του και τον Δήμο Πολυγύρου και την Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής που πάντοτε στέκονται αρωγοί σε κάθε μας βήμα! Τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ στα μέλη και τους εθελοντές του συλλόγου μας που βοήθησαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πολυγύρου, το ΚΔΑΠ Ζερβοχωρίων, τον Χορευτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης, τον Σύλλογο Έρευνας και Διάδοσης της Κρητικής Παράδοσης «Ιδαία Γη» και το Πολιτιστικό Σωματείο «Χοροστάτες» για τη συμμετοχή τους!

Με τη σειρά μας σας ευχόμαστε ολόψυχα καλό καλοκαίρι!

Ευχαριστούμε θερμά

Χορευτικός Όμιλος Πολυγύρου

Απάντηση